Amerika'ya taşınmak için nasıl bir yol izlemeliyim?

Şuanda seviyem B1 ama daha kendimi geliştireceğim önümde çok yol var. Babam devlet memuru ondan dolayı yeşil pasaporttan yararlanabiliyorum ama bir işe yararmı onu bilmiyorum. Zaten olaki Amerikaya gitsem daha Green card olayı falan var. Bide biraz paranın birikmesi lazım işte.
İşverenin sana green card çıkarabiliyor onları bir araştır

Malesef artık kolay değil Romanyalı arkadaş başvurdu oto redd yedi artık sosyal medyada ne paylaştığına da bakıyorlar

work and travel gibi şeyler nasıl oluyor bilmiyorum ama work and travel kapsamında gitmeyi deneyip orada kalmanın yollarına bak derim

kaçak ise burdan meksika ordan atlıyor sınırdan hoop amerika
Amerika'ya gitmenin birkaç yolu var, öncelikle E-2 yatırımcı vizesi bir yöntem olabilir minimum bir yatırım tutarı olmadan, bir iş devralarak ya da kurarak Amerika'ya yerleşip oturum alabilirsiniz. Bunun haricinde bir işveren sponsorunda EB-3 vizesine başvurulabilir, bu direkt green card vizesidir, yaklaşık 3-4 yıl sonra greencard'ı çekilişsiz kurasız alabilirsiniz

Şuanda seviyem B1 ama daha kendimi geliştireceğim önümde çok yol var. Babam devlet memuru ondan dolayı yeşil pasaporttan yararlanabiliyorum ama bir işe yararmı onu bilmiyorum. Zaten olaki Amerikaya gitsem daha Green card olayı falan var. Bide biraz paranın birikmesi lazım işte.
Nasıl aldınız yeşil pasaportu annem sağlık görevlisi 2 yıl çalıştı alabiliyor muyum

Kardeşim hayalin güzel de ilk önce Phoenix, Texas, Kansas falan düşünülür. New York hayali güzel de oranın yaşam şartları, oraya 0 dan giden birisi için uygun değil. Ya paylaşımlı oda da kalacaksın, ya da günlük apartlarda falan kalacaksın. Öyle minimum wage ile tek başına ev tutamazsın. Benim arkadaş Arizona'ya gitti, orada bile zorlandı.

Kardeşim hayalin güzel de ilk önce Phoenix, Texas, Kansas falan düşünülür. New York hayali güzel de oranın yaşam şartları, oraya 0 dan giden birisi için uygun değil. Ya paylaşımlı oda da kalacaksın, ya da günlük apartlarda falan kalacaksın. Öyle minimum wage ile tek başına ev tutamazsın. Benim arkadaş Arizona'ya gitti, orada bile zorlandı.
Hayaller Texas
Hayatlar Philadelphia

Tinder üyeligi al direkt türkiyede olan yabancı bayanlar ile konuş veya burdakiler yüz vermezse amerikadaki 50 60 yaşındaki bayanlarlada konuşabilirsin eger amerikayı çok seviyorsan bunları yapmak zorundasın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Polislerde izliyor öyle
Sen olayı çözmüşsün reis ya 🤣

Bildigim kadariyla suan oyle cok kolay degil. Biden varken biraz daha kolaydi ama suan zor. Uni falan okursan daha kolay olabilir giris. (cok para tabi) onun disinda kacak hic dusunme bence. Yesil pasaport ile bir miktar kalabiliyoirsun ki yeterli olmaz diye dusunuyorum. Evlilik durumlari falan en kolay yol gibi duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,076
Üyeler
183,945
Son üye
OKAN OĞUZ
Geri