Shaco
80+ Bronze
Attığım fotoğrafta ki gibi mi masan yoksa direk demirsiz sunta mı?İnce masada sıkıntı yaşar mıyım diye bi düşündüm hocam
Attığım fotoğrafta ki gibi mi masan yoksa direk demirsiz sunta mı?İnce masada sıkıntı yaşar mıyım diye bi düşündüm hocam
@Shaco hocam burada 3. fotoğrafı inceler misiniz rica etsem? Aynı masayı kullanıyoruz arkadaşla.Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum monitörün ayakları çok rahatsız ediyordu iyiki almışım çok memnunum parasını hak ediyor.
@em1r oK? bende ki masada çok benzer hatta o arkadaşın masasının arkasında 2 tane daha profil var çarpraz olarak benim masamda o da yok ama sorun yaşamadım daha.Biraz masadan kaynaklı sallanabiliyor o kadar.Sağlamlık konusunda yeterlidir diye düşünüyorum.Alacak olan arkadaşlar,şuan stokları güncel 2 gün içinde elime ulaştı. Düzgün bir dp kablosu önerirseniz memnun olurum. Görünüyor olması hoş değil hiç. Bükülmüyor bende ki
Alıntıyı görüntüle
Tamamdır hocam 24-27 her monitöre uygun olur sanırım değil mi ? Şu an 27 kullanıyorum fakat monitör değiştirme imkanım var.@em1r oK? bende ki masada çok benzer hatta o arkadaşın masasının arkasında 2 tane daha profil var çarpraz olarak benim masamda o da yok ama sorun yaşamadım daha.Biraz masadan kaynaklı sallanabiliyor o kadar.Sağlamlık konusunda yeterlidir diye düşünüyorum.
31.5 inç monitörde kullanıyorum f80 modelini sorun yaşamazsın hocamTamamdır hocam 24-27 her monitöre uygun olur sanırım değil mi ? Şu an 27 kullanıyorum fakat monitör değiştirme imkanım var.