Emre Aydoğmuş
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
iade et
bütün kampanya dönemlerinde aynı şeyi yapıyorlar, ürün belli bir fiyata düşüyor sen alıyosun sonra bidaha indirim tetikleniyor, isterseniz kapıda iade edin bidaha alın diyorlar, madem son fiyattan stok eriticeksin öncesinde neden bir üst kademe indirimli fiyata düşersin ki, kargo maliyetinden giden zamandan zarar
İade et yenisini sipariş et hocam, Amazon un bu saçma politikası hem ellerine geri kutusu açılmış ürün iadesine mahkum bırakıyor hem de kargosal operasyondan zarar ediyorlar. Bende bazı ürünlerde fark iadesi istedim müşteri hizmetleri ile görüşerek, yapamadılar. İade ettim yenisini sipariş ettim. Aradaki fark cepte.bu laptıpu 4 gün önce aldım ama fiyatına baktığımda ise 2 k düştüğünü gördüm iade mi edilir yoksa fiyat farkı düşülür mü?
Prime teslimat ile ertesi güne ya da aynı güne teslim alabilirsin. İadeyi de aynı gün ya da ertesi gün gelip alırlar. 3-5 güne iaden onaylanır paran iade edilir. Tek sorun 2. bilgisayarı alacak limitin var mı kredi kartında vs.sıkıntı şu ki okula başlıycam başka şehire gidicem iade edersem de çok bekliycem yapcak bişey yok sanırsam çok saçma düşürmeleri