AMOZON FİYATI DÜŞEN ÜRÜN

Reaksiyon skoru
5
1757114455922.webp
OZ

bu laptıpu 4 gün önce aldım ama fiyatına baktığımda ise 2 k düştüğünü gördüm iade mi edilir yoksa fiyat farkı düşülür mü?

Yaz baba müşteri hizmetlerine.

satıcı aynıysa yaz müşteri hizmetlerine ya farkı iade ederler ya da kupon verirler

1757114733999.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

etmiyolar gibi

Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

etmiyolar gibi
bütün kampanya dönemlerinde aynı şeyi yapıyorlar, ürün belli bir fiyata düşüyor sen alıyosun sonra bidaha indirim tetikleniyor, isterseniz kapıda iade edin bidaha alın diyorlar, madem son fiyattan stok eriticeksin öncesinde neden bir üst kademe indirimli fiyata düşersin ki, kargo maliyetinden giden zamandan zarar

evet çok saçma 2k az bir para değil öğrenci olarak düşünürsek e posta attım bakalım da pek zannetmiyorum iade ediceklerini

bu laptıpu 4 gün önce aldım ama fiyatına baktığımda ise 2 k düştüğünü gördüm iade mi edilir yoksa fiyat farkı düşülür mü?
İade et yenisini sipariş et hocam, Amazon un bu saçma politikası hem ellerine geri kutusu açılmış ürün iadesine mahkum bırakıyor hem de kargosal operasyondan zarar ediyorlar. Bende bazı ürünlerde fark iadesi istedim müşteri hizmetleri ile görüşerek, yapamadılar. İade ettim yenisini sipariş ettim. Aradaki fark cepte.

sıkıntı şu ki okula başlıycam başka şehire gidicem iade edersem de çok bekliycem yapcak bişey yok sanırsam çok saçma düşürmeleri

sıkıntı şu ki okula başlıycam başka şehire gidicem iade edersem de çok bekliycem yapcak bişey yok sanırsam çok saçma düşürmeleri
Prime teslimat ile ertesi güne ya da aynı güne teslim alabilirsin. İadeyi de aynı gün ya da ertesi gün gelip alırlar. 3-5 güne iaden onaylanır paran iade edilir. Tek sorun 2. bilgisayarı alacak limitin var mı kredi kartında vs.

evet o da sıkıntı bence zaten taksitle almıştık 2.si de gelirse sıkıntıya sokar bence en iyisi kalsın baş ağrıtmaya değmez gibi duruyo teşekkür ederim

Adamlar ülkeye geldiklerinden beri o kadar fazla suiistimal edildi ki, artık bu olayları iyice sıkmaya başladılar. Eskiden olsa sormadan paranı yatırmışlardı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,558
Üyeler
191,879
Son üye
Vinsmoke.Sanji
Geri