Amd34
80+ Silver
artık yok aldımSiyahta 1 adet stok var alamayan varsa değerlendirsin
artık yok aldımSiyahta 1 adet stok var alamayan varsa değerlendirsin
Anında erimiş.Siyahta 1 adet stok var alamayan varsa değerlendirsin
Ben 250 + vergiye almamıstım 1500 ettiğini bilseydim alırdımKaça koysak sabah baktım 1-2 kişi yazmış 1500'e koymuştum müsaitseniz gelip alayım diye az kalsın satacaktım
Şimdi satarsın stok gelince 2 tane alabilirsin kupon ile birde öyle düşün1500 veren var beyaza stok bitince o fiyata satasım gelmedi nedense
250 + vergiye çiğnenmiş sakız alıcaz yakında sende büyük hata etmişsin. 380tl ye alınırdı beyazı.Ben 250 + vergiye almamıstım 1500 ettiğini bilseydim alırdım
Valla şimdi 1 tane daha aldım knk para ihtiyacım yok öyle dursun kenarda 2 tane yatağın altına attım 1 tane kargoda 1 de şimdi aldım 1 tane de kullanıyorum bu fiyata hiç bir şey bu klavye 1500'e de verilmez stok gelmezseŞimdi satarsın stok gelince 2 tane alabilirsin kupon ile birde öyle düşün
Gözün doysun kardeşim biraz toprak alValla şimdi 1 tane daha aldım knk para ihtiyacım yok öyle dursun kenarda 2 tane yatağın altına attım 1 tane kargoda 1 de şimdi aldım 1 tane de kullanıyorum bu fiyata hiç bir şey bu klavye 1500'e de verilmez stok gelmezse
Toprak olmasa da altın borsa filan birşeyler alıyoz knkGözün doysun kardeşim biraz toprak al
Kanka senin fırsatçılık şaka mı işin gücün yokmuValla bilindiği halde stok olmayınca 1500'E almak isteyen var şimdi satasım yok 1500'e tekrarı zor gelir gibi baya stok vardı eritmek için açmışlardır diye düşünüyorum stok gelse de iptal eden vs olurs belki ondan gelir bekleyip görücez D:
Toprak mevzusunu anlamadım ama neyseToprak olmasa da altın borsa filan birşeyler alıyoz knk
Elimde benim epomaker, hkgamingler bile duruyor düşün artık senŞimdi satarsın stok gelince 2 tane alabilirsin kupon ile birde öyle düşün
Mesaj otomatik birleştirildi:
250 + vergiye çiğnenmiş sakız alıcaz yakında sende büyük hata etmişsin. 380tl ye alınırdı beyazı.