Neler Yeni

An itibariyle hack saldırı başladı.

Kankam araştırarak görebilirsin aslında senin herhangi bi siteye girip mesaj atman hatta bu forumda bana cevap vermen senin ip ni sisteme kazır bu forumun sistemine kazımasa bile internet sağlayıcısından ip ne ulaşabilirler gayet basit bir şey aslında. Yeterki 15 gbit internetin olsun bi vds yi bile çökertmek için neredeyse 8gbit gerek
Ne dediğin hakkında tek bir fikir sahibi olduğunu sanmıyorum.

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar

Merve

80+ Bronze
aga yarım saattir internetim gelmiyor modeme kırmızı ışıkta kaldı :d yeni geldi aslında bu aralar türknet hep böyle sizdede böylemi ve bu arada şu hack mack olayı düzeldimi yoksa haala devammı ediyor

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
aga yarım saattir internetim gelmiyor modeme kırmızı ışıkta kaldı :d yeni geldi aslında bu aralar türknet hep böyle sizdede böylemi ve bu arada şu hack mack olayı düzeldimi yoksa haala devammı ediyor
Devam ediyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Anonim
TürkNet'in sunucuları ile alakalı bir sorun var zaten 2 haftadır. Ben de sorun yok şuan, her siteye erişim sağlayabiliyorum. Yavaşlık yok.

Merve

80+ Bronze
internet gitmesi benden kaynaklımı yoksa sizdede gittimi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

b
TürkNet'in sunucuları ile alakalı bir sorun var zaten 2 haftadır. Ben de sorun yok şuan, her siteye erişim sağlayabiliyorum. Yavaşlık yok.
bende malesef var ya intenret kesilip kesilipğ duruyor aslında keşke kablonet vela millenicom vs alsaydık demiyo değilim

Bu kadar kısa sürede bitecek bir olay değil. Modemi kapalı tutup, tercihen bilgisayar kasanızı da halıya yan yatırmanız önerilir. Kasa yatay konumdayken depolama birimlerine gelen veriler kalıcı belleğe yazılmadan işlenir.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Twitterda çöktü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,845
Üyeler
166,093