Neler Yeni

An itibariyle hack saldırı başladı.

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1

ArdaBKC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Arda
Birde kritik vuruyorlar yaw
knk ilk te şaşırmadım türktelekom kullanıyorum sonra anormal derece yavaş geldi sonra bu konuyu gördüm ve senin resminde bilinmiyen bir kişi vardı o bende yok.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Kaspersky'a sorarım bu durumu. Ayrıca Kaspersky yoğun talep aldığı için veya Ddos saldırısına maruz kaldığı için sitesine erişim sağlamakta zorluk çekiyoruz. Kaspersky hacklenmedi yani. Kaspersky'a yapan bize ne yapmaz yazıyorsunuzda hacklik bir durum yok. Dünya genelinde her gün siber saldırı oluyor. Ama bu gördüğüm en yoğun saldırı map'i. Ara sıra olur böyle şeyler.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Ne tartıştınız 7 sayfa. Türkiye'ye saldırı yok şuan. Her zamanki miktarda yapılan saldırıydı hatta geçen yıl Türkiye neredeyse her zaman ilk 5 deydi.
Nereden çıkartın saldırı olduğu? Attığın siteye düzgün baksaydın anlardın.
La siteler çöküyor.

Kriz anında seni yönetici yapsınlar.İnsanlar normalden daha rahat olur.
Yöneticilik bir durum yok, yapılan siber saldırı hayal ettiğin gibi gerçekleşmiyor. Modemi kapatmana gerek yok. Bu kadar.

Web sitelerine virüs yolluyorlar. Meşgul ediyorlar falan. Birde bot atıyorlar. DDos atıyorlar.
Meşgul ettikleri doğrudur. Sizlik bir şey yok.

Umutcan12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
685
İsim
Umutcan
Nasıl oluyormuş o da emin olayım?
Kankam araştırarak görebilirsin aslında senin herhangi bi siteye girip mesaj atman hatta bu forumda bana cevap vermen senin ip ni sisteme kazır bu forumun sistemine kazımasa bile internet sağlayıcısından ip ne ulaşabilirler gayet basit bir şey aslında. Yeterki 15 gbit internetin olsun bi vds yi bile çökertmek için neredeyse 8gbit gerek

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Yöneticilik bir durum yok, yapılan siber saldırı hayal ettiğin gibi gerçekleşmiyor. Modemi kapatmana gerek yok. Bu kadar.

Meşgul ettikleri doğrudur. Sizlik bir şey yok.
1595024407305.png

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Top Bottom