Kriz anında seni yönetici yapsınlar.İnsanlar normalden daha rahat olur.Virüs yolladıkları yok, dert edilecek bir şey olmadığını ikinci defa söylüyorum.
Kriz anında seni yönetici yapsınlar.İnsanlar normalden daha rahat olur.Virüs yolladıkları yok, dert edilecek bir şey olmadığını ikinci defa söylüyorum.
Nasıl oluyormuş o da emin olayım?kankam trojandan kastım ip yolu ile trojan yolluyorlar ruhun bile duymaz emin ol.
knk ilk te şaşırmadım türktelekom kullanıyorum sonra anormal derece yavaş geldi sonra bu konuyu gördüm ve senin resminde bilinmiyen bir kişi vardı o bende yok.Birde kritik vuruyorlar yaw
Web sitelerine virüs yolluyorlar. Meşgul ediyorlar falan. Birde bot atıyorlar. DDos atıyorlar.Virüs yolladıkları yok, dert edilecek bir şey olmadığını ikinci defa söylüyorum.
La siteler çöküyor.Ne tartıştınız 7 sayfa. Türkiye'ye saldırı yok şuan. Her zamanki miktarda yapılan saldırıydı hatta geçen yıl Türkiye neredeyse her zaman ilk 5 deydi.
Nereden çıkartın saldırı olduğu? Attığın siteye düzgün baksaydın anlardın.
Yöneticilik bir durum yok, yapılan siber saldırı hayal ettiğin gibi gerçekleşmiyor. Modemi kapatmana gerek yok. Bu kadar.Kriz anında seni yönetici yapsınlar.İnsanlar normalden daha rahat olur.
Meşgul ettikleri doğrudur. Sizlik bir şey yok.Web sitelerine virüs yolluyorlar. Meşgul ediyorlar falan. Birde bot atıyorlar. DDos atıyorlar.
Kankam araştırarak görebilirsin aslında senin herhangi bi siteye girip mesaj atman hatta bu forumda bana cevap vermen senin ip ni sisteme kazır bu forumun sistemine kazımasa bile internet sağlayıcısından ip ne ulaşabilirler gayet basit bir şey aslında. Yeterki 15 gbit internetin olsun bi vds yi bile çökertmek için neredeyse 8gbit gerekNasıl oluyormuş o da emin olayım?
Yöneticilik bir durum yok, yapılan siber saldırı hayal ettiğin gibi gerçekleşmiyor. Modemi kapatmana gerek yok. Bu kadar.
Meşgul ettikleri doğrudur. Sizlik bir şey yok.
Çöküyor ama saldırı kaynaklı olmayabilir. Altyapı çökmüş olabilir aşırı yüklenmekten.La siteler çöküyor.