Merve
80+ Bronze
ben girebiliyorum chromedanTwitterda çöktü
ben girebiliyorum chromedanTwitterda çöktü
Bende gitmedi intinternet gitmesi benden kaynaklımı yoksa sizdede gittimi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
b
bende malesef var ya intenret kesilip kesilipğ duruyor aslında keşke kablonet vela millenicom vs alsaydık demiyo değilim
Bende gitmedi int
ozaman int bende sıkıntılıBende gitmedi int
buna nasıl gırdınız web site mı yoksa uygulamamı mı cevaplarsan sevınırımAman aman, pavyona dönmüş ortalık.
Alıntıyı görüntüle
KOnunun ilk mesajına uç orda var anti virüs sitesi hackleniyor sanırım şuanbuna nasıl gırdınız web site mı yoksa uygulamamı mı cevaplarsan sevınırım
Web sitesi, F11 ile tam ekrana girdim.buna nasıl gırdınız web site mı yoksa uygulamamı mı cevaplarsan sevınırım
Ya dediğini yaptım ama elime bi parça geldi mavi böyle ekrna kartı ismi galiba altında da bir şey var böyle ekran kartı girmiş ona ne ki acaba düştü anakartta boşluk varBiraz teknik bir bilgi, işinizi garantiye almak isteyebilirsiniz diye paylaştım.
Ben hala bişi anlamadım yawYa dediğini yaptım ama elime bi parça geldi mavi böyle ekrna kartı ismi galiba altında da bir şey var böyle ekran kartı girmiş ona ne ki acaba düştü anakartta boşluk var
Bu arada ayıp yaptığınız 23 mesajınız var bari boşa yazmayın.
antartikada hiçbir sey olmuyor ben oraya gıdıyorum pcyı alıp koronada yok mısshttps://cybermap.kaspersky.com/trçok büyük bir saldırı başladı dc çökmeye felan başladı
Gidersen benide götür internet parası bendenantartikada hiçbir sey olmuyor ben oraya gıdıyorum pcyı alıp koronada yok mıss
12 gece 14 gün antartika turu 9000euro :/ kacak gotursunler bızıGidersen benide götür internet parası benden