AybarsYakup
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- Aybars Yakup PEKMEZCİ
i7 12700h rtx 3060 donanımı olan nitro bilgisayarım var. Warzoneda maks 85 derece gördü. Furmark testini de 5 dakika boyunca yaptım, sonucunu ekte görebilirsiniz. Termal macunu 3 hafta önce uyguladım ve termal padler hala düzgün durumda. Termal macunu sürdükten sonra yaydım ve soğutma bloğunu taktım. 2 sorum var;
1) 85 derece için normal mi?
2) termal macunu yaymadan soğutma bloğunu taksam daha mı etkili olur?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran görüntüsünde sıcaklık değerleri çıkmamış ama 91 dereceye çıktı 5 dakikanın sonunda. %97 kullanım vardı. 90-100 fps arasındaydı.i7 12700h rtx 3060 donanımı olan nitro bilgisayarım var. Warzoneda maks 85 derece gördü. Furmark testini de 5 dakika boyunca yaptım, sonucunu ekte görebilirsiniz. Termal macunu 3 hafta önce uyguladım ve termal padler hala düzgün durumda. Termal macunu sürdükten sonra yaydım ve soğutma bloğunu taktım. 2 sorum var;
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran görüntüsünde sıcaklık değerleri çıkmamış ama 91 dereceye çıktı 5 dakikanın sonunda. %97 kullanım vardı. 90-100 fps arasındaydı.i7 12700h rtx 3060 donanımı olan nitro bilgisayarım var. Warzoneda maks 85 derece gördü. Furmark testini de 5 dakika boyunca yaptım, sonucunu ekte görebilirsiniz. Termal macunu 3 hafta önce uyguladım ve termal padler hala düzgün durumda. Termal macunu sürdükten sonra yaydım ve soğutma bloğunu taktım. 2 sorum var;