1920 1080çözünürlükte 120hz verme muhabbeti var birkaç yerde gördüm ne kadar doğru bılmıyorum normalde vermesi gerek 2.0 ile ama bılmıyorum.Display daha iyi daimane gibi bir kötülüğü var?
1920 1080çözünürlükte 120hz verme muhabbeti var birkaç yerde gördüm ne kadar doğru bılmıyorum normalde vermesi gerek 2.0 ile ama bılmıyorum.Display daha iyi daimane gibi bir kötülüğü var?
Orta seviyenin içeriği lazımsa 550 seçmeli, chipsetin avantajı önemli ise 570 seçmeli diyebilir miyiz?Giriş Seviye X570 Yerine Orta Seviye B550 Alırsın .
Ayrıca X570 2019 Çıkışlı , B550 2020 Çıkışlı
apu sistem kullanılmayacaksa bence bir önemi yok.1920 1080çözünürlükte 120hz verme muhabbeti var birkaç yerde gördüm ne kadar doğru bılmıyorum normalde vermesi gerek 2.0 ile ama bılmıyorum.Display daha iyi daima
X570 Seçmenin İnan Hiçbir Mantığı Yok Bence .Orta seviyenin içeriği lazımsa 550 seçmeli, chipsetin avantajı önemli ise 570 seçmeli diyebilir miyiz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
apu sistem kullanılmayacaksa bence bir önemi yok.
O sırada imzamda olan anakart;X570 Seçmenin İnan Hiçbir Mantığı Yok Bence .
Eskidi Artık O Kart .
B550 Bile Eskidi Ama X570'e Göre İyi Durumda Şuan .
Tuzlu X570O sırada imzamda olan anakart;
oraya güzel bir düzen vericemTuzlu X570
İmzan Çok Karışık her şey Rog Olunca Anakartı Zar Zor Buldum .
İyi Olur Harman Çorman Rog Dolu Heryeroraya güzel bir düzen vericem
saygılar hocamİyi Olur Harman Çorman Rog Dolu Heryer![]()
Gurbetçimisin Hocam ?saygılar hocamrog severiz (en normal asus fanboyu)
Maalesef değilim hocam, neden sormuştunuz?Gurbetçimisin Hocam ?
her şey Rog O Yüzden Sordum .Maalesef değilim hocam, neden sormuştunuz?
Hocam rog sistem hayalimdi, işe başlayınca ufak ufak toplayarak en sonunda her şeyi rog yaptım.her şey Rog O Yüzden Sordum .
![]()