Neler Yeni

ANAKART ÖNERİSİ İSTİYORUM

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Zultan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Zultan
Yakın süreçte yükseltmeyi de düşünmüyorsanız, ölü sokete biraz yatırım yapıyor gibi olacaksınız. 5600 için ikinci el bir tane b450 veya b550 alın geçin.

Düzgün bir B550 istiyorsanız üste atılan 3'lüden MSI hariç çekebilirsiniz. G.P serisi en leş serisi MSI'nin. İlla MSI derseniz 550 A Pro var galiba o bütçe aralığında.
Merhaba. Bahsetmiş olduğunuz, hatta leş dediğiniz anakartı kullanmaktayım. Neden böyle dediniz acaba? Öğrenebilir miyim?

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhaba. Bahsetmiş olduğunuz, hatta leş dediğiniz anakartı kullanmaktayım. Neden böyle dediniz acaba? Öğrenebilir miyim?

Gaming Plus anakartlar MSI'ın en sorunlu kartları çünkü. XMP açarsın mavi ekrana düşer, BIOS güncellersin ekran gelmez. Veya normal kullanımda kitlenlemer vs. ya da işlemci seçer :) Bu yargıya varmak için sürekli donanım soruları çözmeniz gerekir. Dışardan random ürün takibi yapan birisi bu öneriyi veremez.

GP kartı sorunsuz kullanıyor olabilirsiniz, normaldir bu olay. %100 bu sorunlar olacak diye bir şey yok fakat ben yine çok sorun yaşanılan bir kartı insanlara yönlendirmeyi doğru bulmuyorum.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom