Neler Yeni

[ANA KONU] YENİ DA-MD2 SİSTEM

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3

majorw0w

80+ Silver
MD serisi her zaman efsanedir ben senin yerinde olsam MD2'ye de bir bakarım yeni sistem bu kadar fiyat avatajlı gelmez en azından öyle düşünüyorum çünkü gücümün büyük kısmını MD2 de harcadım :D
Öyle hocam da da md2 kardeşimiz felan alsın ben gene alırım çok şükür çalışıyorum gerçekten güzel indirim de var ben gene beklerim olduğu kadar , canın sağolsun. Biz de o zaman alırız :)

Krosakı Ichıgo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Enes
arkadaşlar alabilen varmı bende halen girilmiyor

hknaky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hakan Akkaya
Abi almakı mıyım bi yardımcı olun yeni görüyorum anlamıyorum videoda da daha iyi bi sistemden bahsetmiş onu mu beklemeliyim :/

Frkn25.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Furkan Tohumcu
Güvenlik kodunu girdim site dondu karttan çekildi ama siparş onaylanmadı göze alıp siz de almayın bence

majorw0w

80+ Silver
kanka almaz çünkü herkesin alabileceği bir platformda satışa çıkılıyor kimse umursamaz adam der ki benden hızlı olsaymış bence günah filanda girmez
Abicim abdullah hocam ile yaşıt sayılırz kankan değilim yani. Burada o kadar böyle sistemin hayalini kuran var , kullanmayacağın sistemi sırf fırsatçılık yapıp sitelerde yüksek fiyata satmak ne kadar doğrudur ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Mustafa sakızcı
Yarım saattir takip ediyorum bu çocuğun olayı ne diye ve attığın bu link ile ya çok cahil ya da yapılan işe pisleme niyetinde olduğuna emin oldum.
24" - 300 Candela - Pivot Özellikli - Gerçek 1MS - Black EQ özellikli monitöre 21.5" boşboş bir model ile algı yapmaya çalışman kadar iğrenç bir durum olamaz. Lütfen ait olduğun yere dön.
Kötü yorumlara aldırma. Topladığın sistemleri hep takdir ediyorum. Sayende dar gelirli babalar evlatlarına bilgisayar alabiliyor ve dar gelirli bir çok ailenin çocukları da seviniyor en önemli kısmı bu. Yaptığın işin güzelliği de zaten bu noktada anlaşılıyor emeğine sağlık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
hasan levent caymaz
Zorda olsa aldık darısı alamayanların başına...
Ekran Görüntüsü (7).png

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,097
İsim
Zeki Müren
Abicim abdullah hocam ile yaşıt sayılırz kankan değilim yani. Burada o kadar böyle sistemin hayalini kuran var , kullanmayacağın sistemi sırf fırsatçılık yapıp sitelerde yüksek fiyata satmak ne kadar doğrudur ?
tanımadığım ve yaşını bilmediğim birine nasıl seslenmeliyim

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,551
Üyeler
161,087