Neler Yeni

[ANA KONU] YENİ DA-MD2 SİSTEM

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Ben istediğimi alırım
abi ya da4 aldım 1600 e monıtör ü bedavaya verdın gözünü sevim bidakine stok mu artırırsın naparsın ya monitöre çok üzüldüm birde sana mesaj atmıstım profiline keşke onu cevaplasaydın

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,097
İsim
Zeki Müren
Almak için 1 saattir siteye girmeye çalışan ve 9 ay önceden DA-MD2 ismini alan birine yardımcı olmam mı kayırma oluyor ? hiç sanmıyorum :)
abi peki sana bir soru lütfen cevap ver md 3 diğer yılbaşı gelir mi ona göre para kazancam abi lütfen cevap ver ona göre bütçemi ayarlıcam

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
SHP V2 üzdü ama sistem baya iyi. Tek fanlı ekran kartı diye üzülmeyin, 1650s GPU'su 100W'lık ve az ısınan bir GPU. Siz şimdi aslan parçası gibi sistemin tadını çıkarın.

cbager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
cenk gezen
Sevmeyenler almasın kendi toplasın diyorum sadece xd

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
SHP V2 üzdü ama sistem baya iyi. Tek fanlı ekran kartı diye üzülmeyin, 1650s GPU'su 100W'lık ve az ısınan bir GPU. Siz şimdi aslan parçası gibi sistemin tadını çıkarın.
bence pek de üzmedi bütçeyi düşünürsek

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
yıne 75 80 görüyor ama sistem çok iyi sadece ekran kartı daha iyi olabilirdi Abdullah abi yaptı gene işte helal olsun ne diyim. bu hayatta çok çalısmak lazım büyümen lazım

majorw0w

80+ Silver
1
Almak için 1 saattir siteye girmeye çalışan ve 9 ay önceden DA-MD2 ismini alan birine yardımcı olmam mı kayırma oluyor ? hiç sanmıyorum :)
Abdullah hocam gerçekten güzel indirim bütçem var fakat almayacağım çünkü sürekli merakta bırakıyorsun yeter da :D 1 hafta içinde o 50 k like kesin gelir bu sefer de o sistemi merak ediyorum kısır döngü yaptın eyvallah :D Maddi durumu iyi olan arkadaşlardan ricam almamaları çünkü maddi durumu az olup bayadır bekleyen kardeşlerimiz var hele ki alıp 2 gün sonra letgo vs ye koyup satacak olanlar büyük vebal alır.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,097
İsim
Zeki Müren
1

Abdullah hocam gerçekten güzel indirim bütçem var fakat almayacağım çünkü sürekli merakta bırakıyorsun yeter da :D 1 hafta içinde o 50 k like kesin gelir bu sefer de o sistemi merak ediyorum kısır döngü yaptın eyvallah :D Maddi durumu iyi olan arkadaşlardan ricam almamaları çünkü maddi durumu az olup bayadır bekleyen kardeşlerimiz var hele ki alıp 2 gün sonra letgo vs ye koyup satacak olanlar büyük vebal alır.
kanka almaz çünkü herkesin alabileceği bir platformda satışa çıkılıyor kimse umursamaz adam der ki benden hızlı olsaymış bence günah filanda girmez

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
1

MD serisi her zaman efsanedir ben senin yerinde olsam MD2'ye de bir bakarım yeni sistem bu kadar fiyat avatajlı gelmez en azından öyle düşünüyorum çünkü gücümün büyük kısmını MD2 de harcadım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,558
Üyeler
161,090
Son üye
MSTÇ
Top Bottom