ANADOLU DERBİSİ 2 EZELİ RAKİP YILLAR SONRA MAÇ YAPACAK !!!!!!

KİM ALIR

• KOCAELİSPOR

Oylar: 13 30.2%
  • BURSA SPOR

Oylar: 30 69.8%

• Oy kullanan toplam üye
    43
Nasıl derbi oluyor bu?
taraftar olarak en büyük 2 camiadan biri yıllardır aralarında ezeli rekabet var 20 yıldır maç yapmıyolar tr de futbol bilgisi olan birine en iyi tribün dediğinde bu 2 takımı duyman olası

Küçük takımların karşılaşmasını ve taraftar grubunu sadece o bölgedeki insanlar bilir. Yani bölgesel bi maç ulusal bile değil.
küçük dediğin takımların avrupa geçmişini ve avrupada yaptıkları trbümleri öğrenmeni sterim kocaelispor arsenli 4 1 tam kodro yenmiştir bursa spor şampiyonlar lignde mücadele etmiştir ve bunları istanbul takımları gibi sisyasi destek almadan yapmışlardır :sneaky:

Küçük takımların karşılaşmasını ve taraftar grubunu sadece o bölgedeki insanlar bilir. Yani bölgesel bi maç ulusal bile değil.
Bursa'nın taraftar grubunu duydum ama kocaelinin böyle bir taraftar kitlesine sahip olduğunu hiç bilmiyordum.

ayrıca biraz futbol hakkında bilgi öğrensende iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bursa'nın taraftar grubunu duydum ama kocaelinin böyle bir taraftar kitlesine sahip olduğunu hiç bilmiyordum.
geçen sene sakarya deplasmanından sonra tüm kanallar bizi konuştu duymadıysan bilemiyorum

küçük dediğin takımların avrupa geçmişini ve avrupada yaptıkları trbümleri öğrenmeni sterim kocaelispor arsenli 4 1 tam kodro yenmiştir bursa spor şampiyonlar lignde mücadele etmiştir ve bunları istanbul takımları gibi sisyasi destek almadan yapmışlardır :sneaky:
büyük başarıymış. Bu arada Kocaeli'nin futbol takımı olduğunu da senden duydum.

Kimse bilmez normal

ayrıca biraz futbol hakkında bilgi öğrensende iyi olur

geçen sene sakarya deplasmanından sonra tüm kanallar bizi konuştu duymadıysan bilemiyorum
Bu maça pek derbi denir mi bilemiyorum.

büyük başarıymış. Bu arada Kocaeli'nin futbol takımı olduğunu da senden duydum.

Kimse bilmez normal
bende senin gibi bilmeden yorum yapanı ilk defa duydum şimdi yürüde sahte istabnul maçlarını izle siz seversiniz

Bu maça pek derbi denir mi bilemiyorum.
denir biraz tribünlerini izle anlarsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,537
Üyeler
183,442
Son üye
TEKİNBEY