Amacın discord üzerinden bir yardım sunmak ise bunu yapamazsın. Şöyle ki ;
Mesela derdim dağları aşmış, çare bulamıyorum. Bunu da sesli bir şekilde dile getiremiyorum çekiniyorum ya da utanıyorum.
Senin discorduna geldim, sadece ikimizin görebildiği bir yazılı kanalda bunu sana anlattım. 1 Hafta boyunca konuştuk ( uzun süren seanslar gibi düşün ) ve en sonunda çözüm bulduk.
Ben bu 1 haftalık süre sonunda kendimi dertsiz ya da normal bir seviye de hissedebiliyorsam teşekkür eder, içimden geliyorsa bir ücret gönderirim. İster buna yaptığın işin karşılığı de, ister gönülden gelen bir miktar para de.
Bundan sonra da artık bi işim kalmadıysa discordundan çıkar giderim. Peki ya geriye kalanlar ? Mesela sen. O Yazılı kanalı silsen bile bir yedeğini almadığını nerden bilicem ? İlerleyen zamanlarda o sildiğin - silmediğin, yedeğini aldığın - almadığın kanal aracılığıyla beni özel durumlarımdan vurmayacağına nasıl inanıcam ?
"Anadolu İnsanı" Bir Mağazaya Gittiğinde Alacağı Ürün Aklında Belliyken Mağaza Çalışanı Aklına Girip Başka Bir Ürün %90 Satabilir.
Fakat Bu İnsanların Güvenini Kazanmak Zor.
Kendi Açımdan Söyliyeyim, Discord ya da İnternet Üzerinden Her Hangi Bir Yerden Asla Özelimi "Kolay Kolay" Açmam, Açamam.
Sene 1900 - 2000 Arasında Doğan Biri Olsaydım, Zerre Umrumda Olmazdı Çünkü "Bana Güveniyor Musun Kız Hatçe" Diye Konuştuklarını Düşünmüyorum.