Neler Yeni

Anadolu lisesinden meslek lisesine geçmek

Reaksiyon skoru
2
Merhaba arkadaşlar 10.sınıf öğrencisiyim meslek lisesinde otomasyon bölümüne geçmeyi düşünüyorum çünkü eniştem bir fabrikanın koordinatörü ve otomasyon bölümü mezunlarla birlikte çalışıyor ondan dolayı garanti meslek olarak bakıyorum tek korkum diğer öğrencilerden atölye konusunda geride kalmak sizce geçmek mantıklı mı?

Neden kendine değil de eniştene güveniyorsun? Seni korkutan veya huzursuz eden nedir anadolu lisesinde?

kesinlikle yap müdürle konuşup ortam sakat olabilir ona dikkat et

Neden kendine değil de eniştene güveniyorsun? Seni korkutan veya huzursuz eden nedir anadolu lisesinde?

Olay eniştesi değil. Eniştesi önayak olabilir, fakat mezun olur olmaz elinde mesleği oluyor. Bence meslek liseleri çok avantajlı. Ben üniversite mezunuyum ve sevkiyat depo sorumluluğu yaptım, asgari maaş + mesai çalışıyordum. CNC operatörü meslek lisesi çıkışlı adam 2x asgari maaş alıyordu.

İş bulamama korkusu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olay eniştesi değil. Eniştesi önayak olabilir, fakat mezun olur olmaz elinde mesleği oluyor. Bence meslek liseleri çok avantajlı. Ben üniversite mezunuyum ve sevkiyat depo sorumluluğu yaptım, asgari maaş + mesai çalışıyordum. CNC operatörü meslek lisesi çıkışlı adam 2x asgari maaş alıyordu.
Evet bende o yüzden geçmek istiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,682
Üyeler
173,238
Son üye
farukbuyuk.
Geri