Anakarta mı bağladin kabloyu ekran kartina mı ?Güç kaynağı açık sistem kapalı ve ışık yanıyor sorun nerde olabilir ve görüntüde alamıyorum start verdikten sonrada sadece güç kaynağından kapanıyo
B450m s2h
Xpg spectrix d80
R5 2400g
Rx560 4gb
Ekran kartında bağlıAnakarta mı bağladin kabloyu ekran kartina mı ?
Aslinda apu ama genede ekran kartina bağli değilse bağla
Bağlantilarin doğru oldugundan eminmisin işlemci faninin falan dönmesi lazim normaldeGüç kaynağı açık sistem kapalı ve ışık yanıyor sorun nerde olabilir ve görüntüde alamıyorum start verdikten sonrada sadece güç kaynağından kapanıyo
B450m s2h
Xpg spectrix d80
R5 2400g
Rx560 4gb
Start vermemiş hali resimde sadece güç kaynağına güç verdim ve ışık yanıyoBağlantilarin doğru oldugundan eminmisin işlemci faninin falan dönmesi lazim normalde
Güç kaynağını açıyorum ramin ışığı yanıyo sisteme start veriyorum fanlar dönüyo speakerdan herhangi bir ses gelmiyo monitöre görüntü gitmiyo ön panel ledleride yanmıyo kapatmak için uzun basıncada tepki vermiyo güç kaynağından kapanıyo anakartı garantiye gönderdim görüntü alındı diyip bios güncelleyerek geri gönderdilerHocam bağlantıların doğru olduğundan emin misiniz? Ben tam olarak anlamadım sorunu, güç mü gelmiyor sisteme?
PSU kaynaklı olabilir mi?Güç kaynağını açıyorum ramin ışığı yanıyo sisteme start veriyorum fanlar dönüyo speakerdan herhangi bir ses gelmiyo monitöre görüntü gitmiyo ön panel ledleride yanmıyo kapatmak için uzun basıncada tepki vermiyo güç kaynağından kapanıyo anakartı garantiye gönderdim görüntü alındı diyip bios güncelleyerek geri gönderdiler
Boşta çalıştırarak cihazla ölçüm yaptım voltaj değerleri normal ama şüpelendiğim için önce garantiye göndercem sonra değiştirmeyi düşünüyorumPSU kaynaklı olabilir mi?
Hocam iade şansınız var ise Rampage marka PSU nuzu iade ediniz. Kendisi çok kötü bir PSU, onun yerine Thermaltake ve ya Cooler Master gibi markalara yöneliniz.Boşta çalıştırarak cihazla ölçüm yaptım voltaj değerleri normal ama şüpelendiğim için önce garantiye göndercem sonra değiştirmeyi düşünüyorum
rampage 500wat
Kablo arizali olabilirStart vermemiş hali resimde sadece güç kaynağına güç verdim ve ışık yanıyo
Aynen ama iadesi geçti 3-4 ay oldu alalıHocam iade şansınız var ise Rampage marka PSU nuzu iade ediniz. Kendisi çok kötü bir PSU, onun yerine Thermaltake ve ya Cooler Master gibi markalara yöneliniz.
1isi monitörün yanında gelen wga ayrıyetten farklı bi wga ve hdmı ile denedimKablo arizali olabilir