ANAKART BİOS HANGİSİNİ GÜNCELLEMELİYİM?

ilkersssuygun

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
85
1767025772093.webp

gigabyte a620mh rev1.2 hangisini güncellemliyim f36 mı f37 mi ikisinin tarihi aynı

Herhangi bir uyarı yoksa en güncelini yüklemeniz yeterli. Uyarı yok. Herhalde sürüm notu doğrudur diye düşünerek F37 yükleyin. Şimdilik yeterli olacaktır. Yakında yine güncelleme gelir, burada oluşan ikilemden de kurtulmuş olursunuz.

Herhangi bir uyarı yoksa en güncelini yüklemeniz yeterli. Uyarı yok. Herhalde sürüm notu doğrudur diye düşünerek F37 yükleyin. Şimdilik yeterli olacaktır. Yakında yine güncelleme gelir, burada oluşan ikilemden de kurtulmuş olursunuz.
hocam normalde 1 ay önce f36 ya güncelledim ama büyük ihtimalle f36 yı güncellemişler geçen ayın 20 sinde en güncel buydu ama tarihi 21 12 diye gözüküyor ben 20 11 de yüklemiştim f36 yı

benimde güncelleme gelmiş daha 1 ay olmadı f36 güncelleyeli :D gigabytlerde bazen sapıtıyor güncelleme yapınca acaba f37 yapayımmı bilemedim :7
ben f37 yaptım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benimde güncelleme gelmiş daha 1 ay olmadı f36 güncelleyeli :D gigabytlerde bazen sapıtıyor güncelleme yapınca acaba f37 yapayımmı bilemedim :7
bios a şimdi ne ayarları yapmam lazım

biosu siz güncelliyorsunuz ya chipset vs herhangi bir şey yükseltiyormusunuz ekstra
1767026677701.webp

ben f37 yaptım

bios a şimdi ne ayarları yapmam lazım

biosu siz güncelliyorsunuz ya chipset vs herhangi bir şey yükseltiyormusunuz ekstra Alıntıyı görüntüle
biliyorum hocam hakimim bu konulara zamanında gigabyt anakartım vardı güncelleme yaptım görüntü vermedi ondan tedirginim belli olmuyor

biliyorum hocam hakimim bu konulara zamanında gigabyt anakartım vardı güncelleme yaptım görüntü vermedi ondan tedirginim belli olmuyor
o bende de oldu ilk pc yi aldığımda ama herkesten yeni pc toplayanlar falan ilk durumlarda bu tarz şeyler yaşıyolarmış sonra yaşamayanlar olmuş bende onlardan biriyim sanırım chipset vs güncelleme yapmadım hiç yapıcak mıyım

o bende de oldu ilk pc yi aldığımda ama herkesten yeni pc toplayanlar falan ilk durumlarda bu tarz şeyler yaşıyolarmış sonra yaşamayanlar olmuş bende onlardan biriyim sanırım chipset vs güncelleme yapmadım hiç yapıcak mıyım
windows pencere sağ tık yap aygıt yöneticisini seç ordan ünlem işareti varsa onları hallet evet chiptsetide güncelle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,579
Üyeler
187,213
Son üye
LordJosephs
Geri