ilkersssuygun
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 85
gigabyte a620mh rev1.2 hangisini güncellemliyim f36 mı f37 mi ikisinin tarihi aynı
F37 olana güncelleyebilirsin hocam. En günceli o.Alıntıyı görüntüle
gigabyte a620mh rev1.2 hangisini güncellemliyim f36 mı f37 mi ikisinin tarihi aynı
hocam normalde 1 ay önce f36 ya güncelledim ama büyük ihtimalle f36 yı güncellemişler geçen ayın 20 sinde en güncel buydu ama tarihi 21 12 diye gözüküyor ben 20 11 de yüklemiştim f36 yıHerhangi bir uyarı yoksa en güncelini yüklemeniz yeterli. Uyarı yok. Herhalde sürüm notu doğrudur diye düşünerek F37 yükleyin. Şimdilik yeterli olacaktır. Yakında yine güncelleme gelir, burada oluşan ikilemden de kurtulmuş olursunuz.
f37Alıntıyı görüntüle
benimde güncelleme gelmiş daha 1 ay olmadı f36 güncelleyeliF37 olana güncelleyebilirsin hocam. En günceli o.
ben f37 yaptımbenimde güncelleme gelmiş daha 1 ay olmadı f36 güncelleyeligigabytlerde bazen sapıtıyor güncelleme yapınca acaba f37 yapayımmı bilemedim :7
bios a şimdi ne ayarları yapmam lazımbenimde güncelleme gelmiş daha 1 ay olmadı f36 güncelleyeligigabytlerde bazen sapıtıyor güncelleme yapınca acaba f37 yapayımmı bilemedim :7
biosu siz güncelliyorsunuz ya chipset vs herhangi bir şey yükseltiyormusunuz ekstrabenimde güncelleme gelmiş daha 1 ay olmadı f36 güncelleyeligigabytlerde bazen sapıtıyor güncelleme yapınca acaba f37 yapayımmı bilemedim :7
biliyorum hocam hakimim bu konulara zamanında gigabyt anakartım vardı güncelleme yaptım görüntü vermedi ondan tedirginim belli olmuyorben f37 yaptım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bios a şimdi ne ayarları yapmam lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
biosu siz güncelliyorsunuz ya chipset vs herhangi bir şey yükseltiyormusunuz ekstra Alıntıyı görüntüle
o bende de oldu ilk pc yi aldığımda ama herkesten yeni pc toplayanlar falan ilk durumlarda bu tarz şeyler yaşıyolarmış sonra yaşamayanlar olmuş bende onlardan biriyim sanırım chipset vs güncelleme yapmadım hiç yapıcak mıyımbiliyorum hocam hakimim bu konulara zamanında gigabyt anakartım vardı güncelleme yaptım görüntü vermedi ondan tedirginim belli olmuyor
windows pencere sağ tık yap aygıt yöneticisini seç ordan ünlem işareti varsa onları hallet evet chiptsetide güncelleo bende de oldu ilk pc yi aldığımda ama herkesten yeni pc toplayanlar falan ilk durumlarda bu tarz şeyler yaşıyolarmış sonra yaşamayanlar olmuş bende onlardan biriyim sanırım chipset vs güncelleme yapmadım hiç yapıcak mıyım
var diğer aygıtlardawindows pencere sağ tık yap aygıt yöneticisini seç ordan ünlem işareti varsa onları hallet evet chiptsetide güncelle
hocam chipset güncellemesi olabilir miwindows pencere sağ tık yap aygıt yöneticisini seç ordan ünlem işareti varsa onları hallet evet chiptsetide güncelle