Anakart BİOS sorunu!

Reaksiyon skoru
3
Herkese merhaba öncelikle çok yardıma ihtiyacım var lütfen yardım edin.

Geçtiğimiz günlerde aliexpressden aldığım XEON e5440 işlemci(modlu) elime ulaştı fakat BİOS modlamadan işlemciyi kullanamıyorum uzun araştırmalar sonucu ne yazık ki hiçbirşey yapamadım yardımlarınızı bekliyorum.

AMIBIOS 8'inize mikrokodlarını eklemeniz lazım. YouTube'da bunun hakkında rehber mevcut. Xeon BIOS mod yazarsanız ulaşabilirsiniz.

AMIBIOS 8'inize mikrokodlarını eklemeniz lazım. YouTube'da bunun hakkında rehber mevcut. Xeon BIOS mod yazarsanız ulaşabilirsiniz.
Dostum zaten yaptım USB belleğin içerisine dosya atıp bios ayarlarında q flash ile yapıyorlar fakat benim biosumda o özellik bulunmamakta.

İzlediğim videolarda millet biosta tool diye bi yerden yüklüyor fakat benim biosta tool diye bi sekme yok o yüzden bi programla yapmayı deneyeceğim ama program bulamıyorum.
Intel FPT ile kurabilirsiniz mesela.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum zaten yaptım USB belleğin içerisine dosya atıp bios ayarlarında q flash ile yapıyorlar fakat benim biosumda o özellik bulunmamakta.
Çünkü, siz GIGABYTE kullanmıyorsunuz anakart olarak.

İzlediğim videolarda millet biosta tool diye bi yerden yüklüyor fakat benim biosta tool diye bi sekme yok o yüzden bi programla yapmayı deneyeceğim ama program bulamıyorum.
AFU'da kullanabilirsiniz.

Intel FPT ile kurabilirsiniz mesela.

Çünkü, siz GIGABYTE kullanmıyorsunuz anakart olarak.

AFU'da kullanabilirsiniz.
Programları deneyeceğim CPU-Z de ACER olarak gösteriyor ama bu biostan dolayı anakartın markası gigabyte normalde.

Geri