TheFaLcoN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 729
Fotoğraf attım bakabilir misiniz. Resimdeki sürümüm sitedeki hangi sürümle aynı ?Kesinlikle güncelleyin. Şuanki bios sürümünü biosa girince rahatça öğrenirsiniz. Windows ortamında hata olabiliyor zira bazen...
Fotoğraf attım bakabilir misiniz. Resimdeki sürümüm sitedeki hangi sürümle aynı ?
hocam aradım ancak bulamadım bu var sadece başka nasıl öğrenebilirim bios sürümü mü ?Biosa girin oranın fotoğrafını çekin paylaşın ordan daha net versiyon bilgisi alabiliriz. Resimde görülen P3.20 olanı
Hocam güncelle kesinlikle.Merhaba arkadaşlar, B450M-HDV R4.0 anakartını kullanıyorum bios sürümüm sanırım 3.20 resimdeki sürüm. 3.70 sürücüsüne yüklememi önerir misiniz ? Birde bendeki sürüm 3.20 olan mıdır teğit ettirmek istedim.
P3.20 resimde gözüken kesinlikle güncelle...hocam aradım ancak bulamadım bu var sadece başka nasıl öğrenebilirim bios sürümü mü ?
Discord atabilir misiniz hocam yalnız kulaklığım telefon kulaklığı ve mikrofon yok sıkıntı olur mu biosu mu 1 kere güncellemiştim ancak hatırlamıyorum.P3.20 resimde gözüken kesinlikle güncelle...
P3.20 den P3.70 e update edeceksin. P3.70 olmalı en son onu paylaşmış asrock
hiç bios update yapmadıysan discord üzerinden yardımcı olabilirim yanlış bir işlem yapmamış olduğundan emin olalım.