Anakart Bios!

enisberberr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,078
Merhabalar sevgili dostlarim,
Ryzen 5 1600AF işlemcili ve Msi Gtx 1660 Super Gaming ekran kartli bir sistemim mevcut. Sanırım elde etmem gereken fps den bir tık daha az fps alıyorum. Acaba sorun bios sürümünün güncel olmamasindan mı kaynaklıdır diye bios ayarlarina girdim ve şöyle bir ekranla karşılaştım. Bir sıkınti mevcut değil sanirim değil mi? Bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. Ayrica ekran kartim ve işlemcim icin stres testi yapmayi dusunuyorum bir video veya bir makale önerir misiniz?

Ekler

• IMG_20200426_211406.webp
    IMG_20200426_211406.webp
    576.1 KB · Hit: 73
Sorun yok fan arızasını acabilirsin istersen İşlwmci için Prime95 kullanabilirsin

Prime95 Testini uygulayıp " sistemi stabil kısma alıp " bi ekran resmi atarsan daha güzel olur

Prime95 Testini uygulayıp " sistemi stabil kısma alıp " bi ekran resmi atarsan daha güzel olur
Hocam prime95 i indirdim rardan çıkardığımda hata veriyor sebebi nedir? Ve demiş olduğunuz sistemi stabil kisma alma nedir ve nasil yapilir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorun yok fan arızasını acabilirsin istersen İşlwmci için Prime95 kullanabilirsin
Hocam prime95 i indirip rardan cikarmaya çalıştığımda hata veriyor sebebi ve çözümü nedir?

Hocam bu hataları veriyor

Hocam bi yardımcı olur musunuz size zahmet?

Hocam ne yapmalıyım yardım eder misiniz?

Ekler

• Ekran Görüntüsü (8).webp
    Ekran Görüntüsü (8).webp
    88.3 KB · Hit: 56
  • Ekran Görüntüsü (9).webp
    Ekran Görüntüsü (9).webp
    94 KB · Hit: 86
Son düzenleme:
Hocam prime95 i indirdim rardan çıkardığımda hata veriyor sebebi nedir? Ve demiş olduğunuz sistemi stabil kisma alma nedir ve nasil yapilir?

Hocam prime95 i indirip rardan cikarmaya çalıştığımda hata veriyor sebebi ve çözümü nedir?

Hocam bu hataları veriyor

Hocam bi yardımcı olur musunuz size zahmet?

Hocam ne yapmalıyım yardım eder misiniz?
bu çözümü uygalar mısın ?

Hemen bakıyorum hocam

Hocam videoda bahsedilen linki indiremiyorum sebebi nedir? hem yandex üzerindeki linke giriyorum ama indirme yeri gelmiyor ve virüs olarak çıkıyor google.drive linkne giriyorum onda da aynı şekilde

Hocam linki açtım şöyle bir ekran çıktı bundan sonra ne yapmam lazım

Hemen bakıyorum hocam

Hocam videoda bahsedilen linki indiremiyorum sebebi nedir? hem yandex üzerindeki linke giriyorum ama indirme yeri gelmiyor ve virüs olarak çıkıyor google.drive linkne giriyorum onda da aynı şekilde

Tamamdır hocam hallettim :D

Ekler

• Ekran Görüntüsü (10).webp
    Ekran Görüntüsü (10).webp
    34.3 KB · Hit: 56
Son düzenleme:
Hemen bakıyorum hocam

Tamamdır hocam hallettim :D
videoda gösterilen şekilde uygula

Oradaki işaretler sıkıntı değil. S2H kullanıyorum bende de böyle. Uyarı işareti o. Bunu açabilirsin diyor yani. :D

Geri