M-Q^GÖKTÜRK
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,172
BIOS'un tarihi yazıyor işte.Alıntıyı görüntülesanırım stok biosu kullanıyorum bios güncellesem performansa artarmı
anladım hocam o zaman hiç uğraşmayayımBIOS'un tarihi yazıyor işte.
2019'un Kasım ayı.
BIOS'un performansa ciddi etkisi olmaz. Güncellemek daha stabil yapar.
Performans etkilemez ama güncellik iyidir.Alıntıyı görüntülesanırım stok biosu kullanıyorum bios güncellesem performansa artarmı
hocam bir şey daha sorayım sanırım benim anakartta 5.nesil işlemci desteği yok doğrumu bu hocamPerformans etkilemez ama güncellik iyidir.
B450 çipsette var diye biliyorum BIOS güncel olduğu sürece.hocam bir şey daha sorayım sanırım benim anakartta 5.nesil işlemci desteği yok doğrumu bu hocam
hocam b450 çipsette var ama benim anakartın sayfasında 1./2./3. nesil desteği olduğu yazıyorB450 çipsette var diye biliyorum BIOS güncel olduğu sürece.
Bilgim yok. @RevDeisDouhocam b450 çipsette var ama benim anakartın sayfasında 1./2./3. nesil desteği olduğu yazıyor
5. nesil desteği şu an yok. Alttaki fotoğrafalrda olduğu gibi 2409 numaralı BIOS gerekli.hocam bir şey daha sorayım sanırım benim anakartta 5.nesil işlemci desteği yok doğrumu bu hocam
sizce destek gelirmi hocam veya plan varsa ne zaman gelecek5. nesil desteği şu an yok. Alttaki fotoğrafalrda olduğu gibi 2409 numaralı BIOS gerekli.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kısacası BIOS eski evet, ama bir sorunun yoksa veya 5. nesil işlemci takmıyorsan güncellemene gerek yok.
Ney desteği 5. nesil mi? Zaten var. 2409 adlı BIOS sürümüne güncellemen lazım.sizce destek gelirmi hocam veya plan varsa ne zaman gelecek
pardon hocam ben bios gelmemiş sandımNey desteği 5. nesil mi? Zaten var. 2409 adlı BIOS sürümüne güncellemen lazım.