Önce bir baktakaç olursa normal şuan masaüstündeyim
Aga şuanda 2 anakart var bir bu var birde asus prime a320m r var maks oc 2666mhz ram destekliyor hangisnii kullanayımÇipset biraz sıcak ama sorun olacak kadar değil. 75 dereceleri aştığında yavaştan önlem alınması lazım. Şuanlık problem yok
Termal ped sipariş edip küçük kareler şeklinde bobinlere yapıştırırsan büyük ölçüde sorun ortadan kalkar. Ama kış dönemi bu şekilde ısınması normal değil.Arkadaşlar Anakart chipsetinin üzerindeki soğutucuyu ellediğimde çok sıcak acaba normalmi
elimi maks 3 saniye tutabiliyorum
overclock falan yapmıyorum
model gigabyte ab350 d2s
aga birde uzay montaj yani a320m r anakart var ounk kullanıcam olmadı bunu satıpTermal ped sipariş edip küçük kareler şeklinde bobinlere yapıştırırsan büyük ölçüde sorun ortadan kalkar. Ama kış dönemi bu şekilde ısınması normal değil.
Kasada düşer. Şuan onlara aktif olarak hava üflenmiyor. Pasif soğutmaya hava üflemen lazım. Kasaya geçince genelde vrm ve chipset sıcaklığı düşer.Aga ama şuanda uzay montajda bu kasada ben oyun oynarken yanar gibi
3 saniye tutuyorsan 50-60 derece falandır o.
Hocam Asus prime A320m r anakart var onamı geçsem bunu satıp bu jortingen olacak gibi uzun süre kullanmak istiyorum3 saniye tutuyorsan 50-60 derece falandır o.