Neler Yeni

Mavi Ekran Anakart CPU ışığı yanıyor

Wraith01

80+
Dün gece 2 buçukta pc kurduk her şey tam fakat cpu led ışığı yanıyor ve pc açıldıktan sonra kapanıyor ve görüntü gelmiyor çözümü nedir sistem parçalarım şunlar
İşlemci: İ5 14400f
Ekran kartı:Rx 7700xt
Anakart: Z690 Gigabyte UD ax
RAM: Kingston Fury 2x8
SSD: Kingston modelini bilmiyom

Not: anakartım eski işlemci yeni olduğu için olabilir fakat ben bıos güncellemeyi bilmiyorum ayrıca zaten bıosa da giremiyorum görüntü gelmiyor

Lutza JS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Emir Deniz Mat
Dün gece 2 buçukta pc kurduk her şey tam fakat cpu led ışığı yanıyor ve pc açıldıktan sonra kapanıyor ve görüntü gelmiyor çözümü nedir sistem parçalarım şunlar
İşlemci: İ5 14400f
Ekran kartı:Rx 7700xt
Anakart: Z690 Gigabyte UD ax
RAM: Kingston Fury 2x8
SSD: Kingston modelini bilmiyom

Not: anakartım eski işlemci yeni olduğu için olabilir fakat ben bıos güncellemeyi bilmiyorum ayrıca zaten bıosa da giremiyorum görüntü gelmiyor
Başka bir bilgisayar varsa yanında, bios güncellemen gerekiyor gibi görünüyor.
Örnek Video

Videoda görüldüğü üzere anakart üretici sitesinden dosyayı indirip, adını düzeltmen gerekiyor daha sonra flash içerisine at.
Kasanın arka usb portlarında olan kırmızı usb portuna flashını tak ve kasa kapalıyken aşağıda resimde Q-Flash Plus Onboard Button yazan butona tıkla ve bekle.
1731434422702.png

Wraith01

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka bir bilgisayar varsa yanında, bios güncellemen gerekiyor gibi görünüyor.
Örnek Video

Videoda görüldüğü üzere anakart üretici sitesinden dosyayı indirip, adını düzeltmen gerekiyor daha sonra flash içerisine at.
Kasanın arka usb portlarında olan kırmızı usb portuna flashını tak ve kasa kapalıyken aşağıda resimde Q-Flash Plus Onboard Button yazan butona tıkla ve bekle.
Alıntıyı görüntüle
Eyvallah oldu sağol yardımın için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,110
Üyeler
163,779
Son üye
asaletemre
Top Bottom