Anakart Dram sorunu Sistem açılmıyor

çözüm olmadı hocam hatta şuanda boot etmiyor sistem biosa giremiyorum
integrated graphics kısmını kapattık, ondan dolayı görüntü alamıyorsun büyük ihtimal, anakart üzerinden clear cmos jumperi ile resetleyin biosu

integrated graphics kısmını kapattık, ondan dolayı görüntü alamıyorsun büyük ihtimal, anakart üzerinden clear cmos jumperi ile resetleyin biosu
gpu yu şuana kadar sorunsuz kullanıyordum
aslında hala daha dram ışığı yanıyor çözebilmiş değilim
ve nasıl yapacağım jumper ile bilgim yok

gpu yu şuana kadar sorunsuz kullanıyordum
aslında hala daha dram ışığı yanıyor çözebilmiş değilim
ve nasıl yapacağım jumper ile bilgim yok
Jbat1 olarak geçer, anakart üzerinde 2 pin şeklinde bulunur, 5 ila 10 saniye kontrol kalemi benzeri bir şey ile dokunun

Jbat1 olarak geçer, anakart üzerinde 2 pin şeklinde bulunur, 5 ila 10 saniye kontrol kalemi benzeri bir şey ile dokunun
Beyaz kanlonun yanındaki değil mi?
başka 2 pin göremiyorum yazısı tam okunmuyor ama sanırım clr gibi bir şey yazıyor sanırım bu

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1.7 MB · Hit: 10
hocam yeni bios dosyasını rar şeklinde mi atacağım ayıklayıp mı? yarın flash bellek edinip bios update yapacağım
her markanın sitesinde yazılı veya videolu şekilde bulunur örnek olarak asus bios güncelleme diye yazarsanız youtube ta bile bulabilirsiniz.

hocam yeni bios dosyasını rar şeklinde mi atacağım ayıklayıp mı? yarın flash bellek edinip bios update yapacağım
rar dosyasından çıkarıp atacaksın, bin dosyasını flash belleğe atman yeterli olur, ama öncesinde rufus programı ile flash belleği fat32 yapıp öyle bios update yapın

rar dosyasından çıkarıp atacaksın, bin dosyasını flash belleğe atman yeterli olur, ama öncesinde rufus programı ile flash belleği fat32 yapıp öyle bios update yapın
hocam ekte ki hatayı veriyor anlayamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yanlış etiket için özür dilerim yanlış modeli indirdiğimi farkettim
Edit: doğru modeldede aynı hatayı verdi

Ekler

• IMG_3321.webp
    IMG_3321.webp
    2.1 MB · Hit: 8
Son düzenleme:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yanlış etiket için özür dilerim yanlış modeli indirdiğimi farkettim
Edit: doğru modeldede aynı hatayı verdi
Hocam 3 adet gaming frozen ailesi var colorful serisinde, doğru olanı yüklemediniz sanırım, bios uyarı vermiş.
attığım linkteki biosu atıp dener misiniz,

Hocam 3 adet gaming frozen ailesi var colorful serisinde, doğru olanı yüklemediniz sanırım, bios uyarı vermiş.
attığım linkteki biosu atıp dener misiniz,
deniyorum hocam birde biosda iken sıvı soğutma çalışmıuor rgbler dahil normal mi? montajı corsairın anlattığı gibi yaptım h100i model

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,515
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri