Yardım anakart eksik güç girişi

şimdi baktım. seçmiş olduğun ürünün muadili veya daha iyisi piyasada yok. olumsuz yorum yok. ve daha önceki çıkarılmış ürünler içerisinde öne çıkıyor. bu konuda seni yanıltmak istemem ama sipariş vermişsin. bir dene istersen. yüke binince ne tepki verecek izleyip karar verirsin. belki de yeni bir psu masrafından seni kurtarabilir. çok ince bir çizgi. diğer forumlarda da bir araştır öyle karar ver...
sanırım pek yardımcı olamadım. kusura bakma...

şimdi baktım. seçmiş olduğun ürünün muadili veya daha iyisi piyasada yok. olumsuz yorum yok. ve daha önceki çıkarılmış ürünler içerisinde öne çıkıyor. bu konuda seni yanıltmak istemem ama sipariş vermişsin. bir dene istersen. yüke binince ne tepki verecek izleyip karar verirsin. belki de yeni bir psu masrafından seni kurtarabilir. çok ince bir çizgi. diğer forumlarda da bir araştır öyle karar ver...
sanırım pek yardımcı olamadım. kusura bakma...
güvenemedim iptal ettim siparişi psu alırım artık ama hangisinde 8+4 var pek anlamıyorum yanlış bişey alırım uraşmayım bidaha bildiğin bi psu varsa linkini atarmısın

merhaba arkadaşlar yeni anakart aldım montajı yaptıktan sonra anakart cpu güç giriş kablosunun eksik olduğunu fakettim olanı taktım pc açıldı bi sorun olurmuAlıntıyı görüntüle
Çoklayıcı sağlıklı olmuyor diye biliyorum hocam. Bütçe varsa eğer uyumlu bir PSU alman daha iyi olacaktır.

güvenemedim iptal ettim siparişi psu alırım artık ama hangisinde 8+4 var pek anlamıyorum yanlış bişey alırım uraşmayım bidaha bildiğin bi psu varsa linkini atarmısın
Fiyat çok iyi. istediğin özelliklere sahip. 8(4+4)+8(4+4) cpu çıkışlı. full modüler. 80+ gold 750w

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bilgisayarı sitres testine soktum tam güçte kapanma felan olmadı bi sorunda yok oyunda oynadım baya bi acaba üst seviye işlemciler içinmi geçerli 8+4
fazla overclock yapılan üst seviye işlemciler çok fazla güç çekeceği için +4 pin konuluyor anakarta. 5600x işlemci ile fazla zorlamayacaksanız 8 pin yeterli olacaktır.

fazla overclock yapılan üst seviye işlemciler çok fazla güç çekeceği için +4 pin konuluyor anakarta. 5600x işlemci ile fazla zorlamayacaksanız 8 pin yeterli olacaktır.
bir süre böyle kullanıyım sorun çıkarsa link attığım psu yu alırım baya hoşuma gitti, yardımın için teşekürler

bir süre böyle kullanıyım sorun çıkarsa link attığım psu yu alırım baya hoşuma gitti, yardımın için teşekürler
rica ederim. yardımcı olabildiysem ne mutlu.
ancak şöyle bir durum var ki; linkini attığım ürün hepsiburada tarafından kampanyada galiba. bu fiyata yakın başka yerde yok. Bilgi vereyim dedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,250
Üyeler
188,221
Son üye
bkid
Geri