Anakart ethernetten internet az çekiyor

mt09kedy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
157
Arkadaşlar kaç aydır şu sorunla mücadele ediyorum bitcoin virusumu ne girmis internet sorunluysu o bitti ama şimdidie ethernetten bağlayınca değerler çok düşük driverlerı kurdum kablo cat 3 ve evin kapısından benim odaya duvardan kablolara bağlanarak geliyor lattopta sorun yok ama pc ye takınca değerler çok düşük usb ile telefons baglayip ordan internet bağlıyorum daha hızlı sizce sorun neden

Arkadaşlar kaç aydır şu sorunla mücadele ediyorum bitcoin virusumu ne girmis internet sorunluysu o bitti ama şimdidie ethernetten bağlayınca değerler çok düşük driverlerı kurdum kablo cat 3 ve evin kapısından benim odaya duvardan kablolara bağlanarak geliyor lattopta sorun yok ama pc ye takınca değerler çok düşük usb ile telefons baglayip ordan internet bağlıyorum daha hızlı sizce sorun neden
''Cat 3'' Kablo olduğu için alacağınız hız maksimum 10 mbps. Kabloyu değiştirin.

''Cat 3'' Kablo olduğu için alacağınız hız maksimum 10 mbps. Kabloyu değiştirin.
Ama 10 mbps den bile az alıyorum lattopta 10mbps yi geçiyor ama kabloyumu yanlış biliyorum kablo bu biyerkeinde cat 3 yazısı görmüştüm ama şimdi bulamadım usta geldi taktı zaten ben seçmedim kabloyu sormadımda cat kaç diye

Ekler

• 17495860555986437935881820127762.webp
    17495860555986437935881820127762.webp
    494.5 KB · Hit: 11
Normalde ISS ile anlaştığınız mbps kaç peki? Cat1 bile olabilir... Siz seçseydiniz keşke. Fiber ise Cat 6 VDSL ise minimum Cat 5 kablo olmalı.

Normalde ISS ile anlaştığınız mbps kaç peki? Cat1 bile olabilir... Siz seçseydiniz keşke. Fiber ise Cat 6 VDSL ise minimum Cat 5 kablo olmalı.
100mbps paket
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiber 100 mbps kablo almam lazımda 10metreden fazla var odamla arası modemin kablo önerir misiniz?

Lattopta aldığım deerlerden çok daha düşük aliyorum ama pc de aynı kablo farklı değer

Fiber ise cat 6 demiştiniz cat 5 mi 6 mı

İnternet paketi fiber
Cat 5 e kablo yeterli olur ama fiber olduğu için Cat 6 alın yine de siz. Gelecekte 1000 mbps nete geçecek olursanız değiştirmezsiniz kabloyu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,281
Üyeler
184,915
Son üye
oziiyi
Geri