Neler Yeni

Anakart hakkında soru

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Yunus
Arkadaşlar merhaba, ryzen 3 2200g apu bi cpum var önceden bunu apu olarak kullanıyordum sonea ekran kartı aldım şuan ekran kartı takılı kullanıyorum.

İşlemciye alıcı çıktı ama denemek istiyor ben ekran kartını söküp monitörü anakarta bağlasam direk ekran verirmi veya yapmam gereken farklı bir şey olurmu?

Americano

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba, ryzen 3 2200g apu bi cpum var önceden bunu apu olarak kullanıyordum sonea ekran kartı aldım şuan ekran kartı takılı kullanıyorum.

İşlemciye alıcı çıktı ama denemek istiyor ben ekran kartını söküp monitörü anakarta bağlasam direk ekran verirmi veya yapmam gereken farklı bir şey olurmu?
işlemcisiz çalışmaz mümkün değil

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Yunus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Yunus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çalışır hocam

Hocam şöyle bir şey duymuştum sanki ekran kartı takıldığı için apu devre dışı kalıyor geri açılması için bios sıfırlanması gerek vs.

Öyle bir şey yok değilmi?

Americano

80+ Bronze
Hocam şöyle bir şey duymuştum sanki ekran kartı takıldığı için apu devre dışı kalıyor geri açılması için bios sıfırlanması gerek vs.

Öyle bir şey yok değilmi?
ekran kartı takılı bir şekilde anakarttan görüntü alacaksanız böyle bir durum söz konusu olabilir ekran kartını çıkarın apu kullanmak istiyorsunuz anladğım kadarıyla

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,731
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Apu işlemcilerde dahili grafik birimi vardır görüntü gelicektir sorun yok

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç

Sadece ekran kartı görüntü vermez

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Yunus
Ekran kartını sökücem anakarta takıcam monitörü direk işlemciden görüntü alırım direk işlemsiz yani.

Teşekkürler umarım böyle olur denicem.

Top Bottom