Anakart iade talebim reddedildi.

4 pin yamuk olduğunu hiç belirtmeseydin zaten çalışıyormuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

La olm bi yürü git. Pazar günü dahil her gün bir sistem toplasan 3 yıl boyunca sistem toplaman lazım bırak kolpayı
1 sistemi toplamak 1 gün mü sürüyor sence bilen biri için max 1 saat

DDR4 h610md d-4 ,i3 12100f ve rx 6600'den imzamdaki sisteme geçtim sizce yükseltme değil mi yani? Ayrıca bende çalıştırsın yeter diye alıyorum overclock falanda yapmıyorum anakart fps mi arttırıyor

DDR4'ten 5'e geçmen yükseltme tabi ama DDR4 daha stabil şu an Agesa'lar yüzünden. A serisi bir anakart satın alarak da yükseltme yapmayı bekleyemezsin. Kart zaten OC veya Undervolt'a kapalı kart. B650M B'de de aşırı sorun yaşarsın. Daha kartın VRM soğutucusu yok. Anakart FPS arttırmasa da bileşenlerin sağlıklı ve stabil çalışması için en önemli bileşen. Sonuçta bütün parçalarını ona takıyorsun. Tabi sen stok kullanıyorum dersen A serisinden devam etseydin neden B'ye geçmek istedin o zaman?

DDR4'ten 5'e geçmen yükseltme tabi ama DDR4 daha stabil şu an Agesa'lar yüzünden. A serisi bir anakart satın alarak da yükseltme yapmayı bekleyemezsin. Kart zaten OC veya Undervolt'a kapalı kart. B650M B'de de aşırı sorun yaşarsın. Daha kartın VRM soğutucusu yok. Anakart FPS arttırmasa da bileşenlerin sağlıklı ve stabil çalışması için en önemli bileşen. Sonuçta bütün parçalarını ona takıyorsun. Tabi sen stok kullanıyorum dersen A serisinden devam etseydin neden B'ye geçmek istedin o zaman?
Sonuçta daha üst bir model ve daha ucuz fiyatı vardı, geçmemek için hiç bir sebep yok.

MSI A620M-B anakart almıştım 4 pini yamuktu fakat işlemciyi taktığımda çalışıyordu neyse dedim 1 hafta kadar öyle kullandım, Kasım indiriminde MSI B650M-B modeli A620M-B anakartı aldığım fiyattan daha ucuza düşmüştü. Bende iade edip b650m-b alıyım zaten ürün sorunlu diye düşünüp iadeye verip almıştım b650m-b anakartı. Talebinize en geç 14 kasımda yanıt verilecek yazan anakartıma yanıt az önce geldi ve red çıkmış. Sebepleride bozuk pinli anakarta işlemci takılmazmış :D . Taktım kullandım 1 hafta kadar. Ne olacak şimdi? Kendim düzeltip sahibindene mi koysam yoksa tamirciden düzelttirip mi koysam, ne kadar ücret çıkar tahmini?
ben bir sorun göremedim hocam adamlarda ya, suç biraz sizde gibi, en iyisi yaptırın ve ilana koyun satın.

o kadar iddia ya rağmen adam yine saygılı konuşuyor ne diyeyim :D
İstediklerini desinler ben kendimi biliyorum sonuçta, insan gibi konuşanlarla konuşurum diğerleri konuşsunlar kendi kendilerine.

İlk geldiğindede açmışım konu :)

1 sistemi toplamak 1 gün mü sürüyor sence bilen biri için max 1 saat
sıvı soğutmasız powerboost kasa 5600 a520 anakart 4060 sistemi ortalama bi kablolamayla 10 dakikada montajlıyordum 10 dakikada sistem kuruyordum driver ve test ile 25 dakikada kutuluyordum. 1 saatte 4 sistem rekorum var. hyperion ve benzeri büyük kasalı 5090 lı falan ağır sistemleri en özenli şekilde toplayıp kutulamam max. 2 saati alıyordu. max rekor günde 30 sistem toplayan vardı yanlış hatırlamıyorsam. bandrol muhabbetinden dolayı artık bios görüntüsü alıp kapatıyorlar ama sayılar artar.

topladığım max sistemlerden biri. 7900X - X670E Aorus Elite - Kraken 280 - 4080 Super Noctua - Msi Maestro PZ.
ilk kez montajladığım ve çok komplike bi kasaydı 2.5 saat sürmüştü.

IMG_20250110_153341.webp
IMG_20250110_151523.webp

bu da rekor hızlarımdandır 25 dakikada ikisini de bitirmiştim.
IMG_20241220_173717.webp

Geri