Neler Yeni

Anakart İp Adresi Resetleme değiştirme

yenigeldim

80+ Silver
Kardeşim senin kafan mı iyi bu aw oyunu pvp odaklı değil ve bu oyunu bence ayakta tutan bu hileler bu hilelerin ticaret getirisi olmasa oyun direk çöküecek çünkü Hileler Oyuna Bir Ekosistem Katmış Sırf laf olsun diye yazmışsın
alakası yok. oyun paralı bot satıyor onu da alabilirsin.

Can...

80+ Platinum

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,343
İsim
Arda doğan

Can...

80+ Platinum

Can...

80+ Platinum

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,343
İsim
Arda doğan

Can...

80+ Platinum
Can sıkıyorsunuz yorumları tam okumadan başka bir amacınız yok
ban yediğine göre normal bir şey değil masumlaştırmaya gerek yok hileci seni (arkadaşım diyorsun da bence sensin linç yememek için uydurma)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hileler olmasa eko sistem dönmeyecek oyunda ki ben hilelere karşıyım.
sen şimdi fotosentezde yapıyorsundur ekosistem diyor o.O2 o.O2

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,343
İsim
Arda doğan
ban yediğine göre normal bir şey değil masumlaştırmaya gerek yok hileci seni (arkadaşım diyorsun da bence sensin linç yememek için uydurma)
La Senin Kafan Mı İyi Dc Ver Gel Göstereyim Ben Metin 2 İle Zaman Kaybetmem Linç Yememek İçin Mi😂 Ben Çekinmeden Söylerim Hile Kullansam Ban Yedim Diye Ama Ben Hile Kullanmam Sevmem Ben Fps Ve Hayatta Kalma Oyuncusuyum Ki Hileyi Normalleştirmiyorum Senin Gereksiz Yazmandan Sıkıldım

sen şimdi fotosentezde yapıyorsundur ekosistem diyor o.O2 o.O2
Benle Dalga Mı Geçiyorsun? Oyun Hakkında Tek Bir Makale Yazar Seni Cevapsız Bırakırım Sınırını Bil Oyunun Kendi Ekosistemi Var Hileler İle

Can...

80+ Platinum
La Senin Kafan Mı İyi Dc Ver Gel Göstereyim Ben Metin 2 İle Zaman Kaybetmem Linç Yememek İçin Mi😂 Ben Çekinmeden Söylerim Hile Kullansam Ban Yedim Diye Ama Ben Hile Kullanmam Sevmem Ben Fps Ve Hayatta Kalma Oyuncusuyum Ki Hileyi Normalleştirmiyorum Senin Gereksiz Yazmandan Sıkıldım

Benle Dalga Mı Geçiyorsun? Oyun Hakkında Tek Bir Makale Yazar Seni Cevapsız Bırakırım Sınırını Bil Oyunun Kendi Ekosistemi Var Hileler İle
hala ekosistem diyor elemana bak :kekw:

Can...

80+ Platinum
Biraz Daha Yazarsan Görceksin Ekosistemi
öylemi olmuş canim daha kelime anlamını bilmiyorsun oyun ekosistemi diyor xd ekosistem bir bütündür tüm oyunları barındırır oyunun içinde ekosistem olmaz dünya mı bu yok bitki örtüsü falan de o.O2 :kekw:

Top Bottom