Anakart işlemci soketi yamuldu

gkbrksait

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar işlemciyi anakarta takarken hafiften tırnağim pinlete değdi yani yakından bakıyorum düz gibi duruyor uzaktan bakınca yamulmuş değişim veya düzeltilebilir mi Antalya’da yaşıyorum önerdiğin bildiğiniz teknik servis var mıdır daha yeni aldım anakartı dün geldi

Ekler

• IMG_0176.webp
    IMG_0176.webp
    1.1 MB · Hit: 31
  • IMG_0175.webp
    IMG_0175.webp
    1.6 MB · Hit: 31
  • IMG_0172.webp
    IMG_0172.webp
    977 KB · Hit: 28
  • IMG_0174.webp
    IMG_0174.webp
    1.6 MB · Hit: 29
Onarımı bilmiyorum fakat ücretli değişim yapıyor garanti. Onda da şöyle bir sorun var. Servis Point bakıyorsa serivisine rezil bir firma, sapa sağlam anakartımın pinlerini yetkili servis yamulttu suçu da bana attılar. Hakem heyeti kararıyla anakart paramı geri almıştım. 6 Ay uğraştırdılar.

Onarımı bilmiyorum fakat ücretli değişim yapıyor garanti. Onda da şöyle bir sorun var. Servis Point bakıyorsa serivisine rezil bir firma, sapa sağlam anakartımın pinlerini yetkili servis yamulttu suçu da bana attılar. Hakem heyeti kararıyla anakart paramı geri almıştım. 6 Ay uğraştırdılar.
Hocam zaten hafif yamuldu bu düzeltilebilir aslında o kadar uğraşmaya değer mi

Hafif ise bilgisayarcıya götür

Emin misiniz kullanıcı hatası diyip geri gönderirler ve 20 gün bekliyecem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fotoğraflarını atmıştım
İkinci el olarak aldigim anakartinda pinleri yamulmus, sahibi servise göndermiş duzeltip geri vermişler

Arkadaşlar işlemciyi anakarta takarken hafiften tırnağim pinlete değdi yani yakından bakıyorum düz gibi duruyor uzaktan bakınca yamulmuş değişim veya düzeltilebilir mi Antalya’da yaşıyorum önerdiğin bildiğiniz teknik servis var mıdır daha yeni aldım anakartı dün geldi
Cımbız ile düzeltmeye çalışabilirsiniz lakin çok dikkatli olmalısınız.

Gönderin servise
Hocam size anakartin modelini attım da Antalya da yaşıyorum bunu teknik servise nasıl göndericez n11 den almıştım da ama sadece iade et var değişim yada teknik servis göremedim bilginiz var mi

Ekler

• IMG_20250617_112533.webp
    IMG_20250617_112533.webp
    531.6 KB · Hit: 14
Geri