yaşadığın sorun nedir?İzmir'de güvenilir bilgisayar tamircisi arıyorum.
gittiğin yer nasıl ramler uyumlu değil dedi?? DDR5 ve expo ramlere b650 anakartla uyumlu değil diyen yere bir daha gitme. Aldığın parçalar sıfır mıydı?Yardım - Yeni bilgisayar topladım ama ekran görüntü gelmiyor
Güvenilir bilgisayar tamircileri varmı İzmir'de yaşıyorumforum.donanimarsivi.com
Sifirdigittiğin yer nasıl ramler uyumlu değil dedi?? DDR5 ve expo ramlere b650 anakartla uyumlu değil diyen yere bir daha gitme. Aldığın parçalar sıfır mıydı?
o zaman montajda bir yerde yanlışlık olabilir sistemi tamamen demonte edip yeniden sorunsuz bir şekilde montajını yap ama statik elektrik konusunda hassas ol. Statikten dolayı da sistem görüntü vermeyebiliyor. Benim topladığım ddr5 sistem de aynı şekildeydi. EZ debug ledleri yanıyodu ama 5 dk bekleyince biosa atıyodu. Tekrar topladıktan sonra bir süre beklemeyi dene.Sifirdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sifirdi
Teşekkürler dostum denicemo zaman montajda bir yerde yanlışlık olabilir sistemi tamamen demonte edip yeniden sorunsuz bir şekilde montajını yap ama statik elektrik konusunda hassas ol. Statikten dolayı da sistem görüntü vermeyebiliyor. Benim topladığım ddr5 sistem de aynı şekildeydi. EZ debug ledleri yanıyodu ama 5 dk bekleyince biosa atıyodu. Tekrar topladıktan sonra bir süre beklemeyi dene.