Neler Yeni

Öneri Anakart kablosunu gizle (aliexpress)

louis bloom

80+ Silver
Aliexpress'den ilk defa alışveriş yaptım. GPU Destek Braketi ve 90 derece 24 Pin konektör aldım. Çin'den 9. günde evime geldi iki üründe.

Öncelikle kasanın önceki 24 Pin kablosu ile böyle gözüküyordu :
EEFC6EA4-9D0E-4919-8468-8797EA1D9922.jpeg

Baya bi alan kaplıyordu gördüğünüz gibi. Ancak aldığım 90 derece 24 Pin konektörden sonra :
C40C0592-0F7D-4196-A54F-2BDC024C5D2C.jpeg

275CD32B-513F-4780-8D46-5381BCD28FA4.jpeg

342B0FAE-7BD6-4DDD-B258-03B411D80266.jpeg

Gördüğünüz gibi Anakart kablosu artık düz bir şekilde takıldığı için kasanın dışına doğru bir taşma yok. Aynı şekilde görseldeki GPU Destek braketini de Aliexpress'den almıştım aynı anda geldiler. O da alt tarafı mıknatıslı, alüminyum sağlam bir ürün. Tam olarak düz durmasını sağladı kartın.

BF281F65-BF8B-4A94-981D-73AAC5642DB2.jpeg

GPU Destek Braketi ve Kabloları biraz daha azaltmak adına bu 24 Pin 90 Derece konektörü kesinlikle tavsiye ederim. Aynı konektörün Ekran kartı için 8Pin 180 Derece konektör versiyonu da mevcut dostlar

Kablomayı ise tamamladım, son hali bu şekilde:
DAAB9A41-9B57-405E-87E1-658AA4B0F6E0.jpeg

Ürün bu:

8AA453E1-617C-4282-8572-F92B34EFE32B.jpeg

ayriyeten ürün anakart üzerinden ARGB aydınlatması kontrol edilebiliyor

Ürünlerin Linkleri
24 Pin 90 Derece Konektör
GPU Destek Braketi

Son düzenleme:

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
nk
Aliexpress'den ilk defa alışveriş yaptım. GPU Destek Braketi ve 90 derece 24 Pin konektör aldım. Çin'den 9. günde evime geldi iki üründe.

Alıntıyı görüntüle
Baya bi alan kaplıyordu gördüğünüz gibi. Ancak aldığım 90 derece 24 Pin konektörden sonra :
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Gördüğünüz gibi Anakart kablosu artık düz bir şekilde takıldığı için kasanın dışına doğru bir taşma yok. Aynı şekilde görseldeki GPU Destek braketini de Aliexpress'den almıştım aynı anda geldiler. O da alt tarafı mıknatıslı, alüminyum sağlam bir ürün. Tam olarak düz durmasını sağladı kartın.

Alıntıyı görüntüle
GPU Destek Braketi ve Kabloları biraz daha azaltmak adına bu 24 Pin 90 Derece konektörü kesinlikle tavsiye ederim. Aynı konektörün Ekran kartı için 8Pin 180 Derece konektör versiyonu da mevcut dosyalar.

Alıntıyı görüntüle
Ürün bu:

Alıntıyı görüntüle

Ürünleri aldığım linkler:
24 Pin 90 Derece Konnektör (Vergiler dahil 188₺'e geldi bana)

GPU Destek Braketi (Vergiler dahil 182₺'e geldi bana)

Almak isteyenler için GPU versiyonu :
8 Pin 180 Derece Konnektör

linklerde sıkıntı var sanırım hocam

Can...

80+ Platinum

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
GPU Destek Braketi ve Kabloları biraz daha azaltmak adına bu 24 Pin 90 Derece konektörü kesinlikle tavsiye ederim. Aynı konektörün Ekran kartı için 8Pin 180 Derece konektör versiyonu da mevcut dosyalar.

Alıntıyı görüntüle
Ürün bu:

Alıntıyı görüntüle

Ürünleri aldığım linkler:
24 Pin 90 Derece Konnektör (Vergiler dahil 188₺'e geldi bana)

GPU Destek Braketi (Vergiler dahil 182₺'e geldi bana)

Almak isteyenler için GPU versiyonu :
8 Pin 180 Derece Konnektör
sisteme aşık olmam normal mi :D

louis bloom

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Metehan
Ekran kartına taktığınız beyaz güç bağlantısı kablosunu nerden bulabilirim ?

louis bloom

80+ Silver
Ekran kartına taktığınız beyaz güç bağlantısı kablosunu nerden bulabilirim ?
Aliexpress'de fiyatlari cok uygun ben gecen sene set olarak 600 tl ye almıştım Tr'den ama şu an tr fiyatları set hali gereksiz pahali, aliexpresse 8 pin Sleeve kablo yazarsaniz sadece ekran karti icin olan kabloyu alabilirsiniz

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Metehan
Kasa içi kablolarım siyah ve plastik. Çok kalitesiz duruyor. Rgb olanlar da çok pahalı. Dedim sade beyaz olan ucuzsa ondan alayım.

louis bloom

80+ Silver
Kasa içi kablolarım siyah ve plastik. Çok kalitesiz duruyor. Rgb olanlar da çok pahalı. Dedim sade beyaz olan ucuzsa ondan alayım.
aliexpress de uyguna bulabilirsiniz rgb leride. ben de oradan rgb 8 pin kablo alacağım ekran kartı için fiyatlar 200/300 tl baya iyi tr piyasasına göre

Maethril_

80+ Bronze
İyi güzel görünüyorda ne kadar güvenilir orası tartışılır.

louis bloom

80+ Silver
İyi güzel görünüyorda ne kadar güvenilir orası tartışılır.
Bu tip ürünün alternatif versiyonları da vardı baya araştırıp aldım, hem marka güvenilir hem de dünya genelinde ki kullanıcıların yorumları iyi. Paketinin arkasında orjinallik barkodu da var

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Metehan
Hocam tüm kabloları sizin gibi beyaz renk yapmak için bir adet 24 pin bir adet ekran kartı için 8 pinlik olana mı ihtiyacım var ? Ayrıca anakart argb desteğim yok bu kablolardan rgb alsam yine de destekler mi ? Anakart ve ekran kartı bilgilerim imzada mevcut

louis bloom

80+ Silver
Hocam tüm kabloları sizin gibi beyaz renk yapmak için bir adet 24 pin bir adet ekran kartı için 8 pinlik olana mı ihtiyacım var ? Ayrıca anakart argb desteğim yok bu kablolardan rgb alsam yine de destekler mi ? Anakart ve ekran kartı bilgilerim imzada mevcut
Argb destegi yoksa rgb girisin her turlu vardır anakart modelin ne ? RGB girisin varsa 4 pinli al ama 4 pinlisi var mi bilmiyorum. İlla rgb olmasina gerek yoksa rgb siz alabilirsin. Ayriyeten evet bir adet 24 pin bir adet cpu icin bir adet de ekran karti icin eger 8+8 ise alabilirsin osekil ama benim psu nun kablolari halihazir da beyaz oldugu icin sadece ekran karti icin kullaniyorum sleeve kabloyu

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Metehan
Argb destegi yoksa rgb girisin her turlu vardır anakart modelin ne ? RGB girisin varsa 4 pinli al ama 4 pinlisi var mi bilmiyorum. İlla rgb olmasina gerek yoksa rgb siz alabilirsin. Ayriyeten evet bir adet 24 pin bir adet cpu icin bir adet de ekran karti icin eger 8+8 ise alabilirsin osekil ama benim psu nun kablolari halihazir da beyaz oldugu icin sadece ekran karti icin kullaniyorum sleeve kabloyu
Anakartım B 550 M K modeli. Rgb portu bulunmuyor. Cpu fan ve Cha fan girişleri var yanlızca. Ekran kartım da Asus Tuf rx6800. İnternette 8+8 pin oldugu söylenmiş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,325
Üyeler
168,279
Son üye
Hazardbert
Top Bottom