louis bloom
80+ Silver
Aliexpress'den ilk defa alışveriş yaptım. GPU Destek Braketi ve 90 derece 24 Pin konektör aldım. Çin'den 9. günde evime geldi iki üründe.
Öncelikle kasanın önceki 24 Pin kablosu ile böyle gözüküyordu :
Baya bi alan kaplıyordu gördüğünüz gibi. Ancak aldığım 90 derece 24 Pin konektörden sonra :
Gördüğünüz gibi Anakart kablosu artık düz bir şekilde takıldığı için kasanın dışına doğru bir taşma yok. Aynı şekilde görseldeki GPU Destek braketini de Aliexpress'den almıştım aynı anda geldiler. O da alt tarafı mıknatıslı, alüminyum sağlam bir ürün. Tam olarak düz durmasını sağladı kartın.
GPU Destek Braketi ve Kabloları biraz daha azaltmak adına bu 24 Pin 90 Derece konektörü kesinlikle tavsiye ederim. Aynı konektörün Ekran kartı için 8Pin 180 Derece konektör versiyonu da mevcut dostlar
Kablomayı ise tamamladım, son hali bu şekilde:
Ürün bu:
ayriyeten ürün anakart üzerinden ARGB aydınlatması kontrol edilebiliyor
Ürünlerin Linkleri
24 Pin 90 Derece Konektör
GPU Destek Braketi
Öncelikle kasanın önceki 24 Pin kablosu ile böyle gözüküyordu :
Baya bi alan kaplıyordu gördüğünüz gibi. Ancak aldığım 90 derece 24 Pin konektörden sonra :
Gördüğünüz gibi Anakart kablosu artık düz bir şekilde takıldığı için kasanın dışına doğru bir taşma yok. Aynı şekilde görseldeki GPU Destek braketini de Aliexpress'den almıştım aynı anda geldiler. O da alt tarafı mıknatıslı, alüminyum sağlam bir ürün. Tam olarak düz durmasını sağladı kartın.
GPU Destek Braketi ve Kabloları biraz daha azaltmak adına bu 24 Pin 90 Derece konektörü kesinlikle tavsiye ederim. Aynı konektörün Ekran kartı için 8Pin 180 Derece konektör versiyonu da mevcut dostlar
Kablomayı ise tamamladım, son hali bu şekilde:
Ürün bu:
ayriyeten ürün anakart üzerinden ARGB aydınlatması kontrol edilebiliyor
Ürünlerin Linkleri
24 Pin 90 Derece Konektör
GPU Destek Braketi
Son düzenleme: