Neler Yeni

Anakart kararsızlığı

Joux

80+
Arkadaşlar merhaba sistem diziyorumda ekran kartım 4070ti süper slim 7800x3d veya R9 9700x3d alıcam ama anakart ta bı türlü karar veremedim hangi anakartı almalıyım hani şunu alsan daha verimli olur yada fazlaya kaçma şu işini görür gibisinden yardımcı olursanız sevinirim hayırlı akşamlar

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,108
İsim
Eymen
bide bütçe yazsaydın bal gibi olurdu

Joux

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kusura bakma doğru diyorsun 10k ama fazlayada kaçmak istemiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ali gelturan
Arkadaşlar merhaba sistem diziyorumda ekran kartım 4070ti süper slim 7800x3d veya R9 9700x3d alıcam ama anakart ta bı türlü karar veremedim hangi anakartı almalıyım hani şunu alsan daha verimli olur yada fazlaya kaçma şu işini görür gibisinden yardımcı olursanız sevinirim hayırlı akşamlar
ya hiç sorma hangi anakarta karar versem kullanı yorumlarını okuyunca vaz geçiyorum. Bende 1 aydır karar veremedim delircem

Shourd

80+ Gold
ilk olarak öyle verimlilik fln şöyle böyle şeyler kararsızlık fln filan takma o kadar sadece işine yaricak şeylere bak overclock yapmicaksan btçen 10k demişsin atx micro atx fln sanırım belirtmemişsin bunlara bakabilirsin

Joux

80+
ilk olarak öyle verimlilik fln şöyle böyle şeyler kararsızlık fln filan takma o kadar sadece işine yaricak şeylere bak overclock yapmicaksan btçen 10k demişsin atx micro atx fln sanırım belirtmemişsin bunlara bakabilirsin

Teşekkür ederim araştırma yapıyorum da bı türlü karar veremiyorum b650 lere bakıyorum sonra diyorum 2.3 k daha koyayım daha iyisini alayım MSI x870 gördüm 13k felan önerir misiniz ATX kasa olacak hava akışı iyi olan kasada önerebilir misiniz şimdiden teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya hiç sorma hangi anakarta karar versem kullanı yorumlarını okuyunca vaz geçiyorum. Bende 1 aydır karar veremedim delircem
Bende bayadır bakınıyorum valla ama fazlada uzatmak istemiyorum alıp geçeceğim

Shourd

80+ Gold
Teşekkür ederim araştırma yapıyorum da bı türlü karar veremiyorum b650 lere bakıyorum sonra diyorum 2.3 k daha koyayım daha iyisini alayım MSI x870 gördüm 13k felan önerir misiniz ATX kasa olacak hava akışı iyi olan kasada önerebilir misiniz şimdiden teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende bayadır bakınıyorum valla ama fazlada uzatmak istemiyorum alıp geçeceğim
bütçe zorlamak istemiyorsanız attığım modeller iyidir x870 mi istiyorsunuz yani ona ögre bakıcağım

Joux

80+
bütçe zorlamak istemiyorsanız attığım modeller iyidir x870 mi istiyorsunuz yani ona ögre bakıcam
Valla senide uğraştırmak istemiyorum ama gönlüm MSI x870 ten yana diğer markalara göre ucuz ama işte videoları yorumları olmadığı için kararsız kaldım

Shourd

80+ Gold

Joux

80+

mavibere

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Mehmet
Wifisi olan bir anakart seçmeni tavsiye ederim.

Top Bottom