Neler Yeni

Yardım ANAKART KIRMIZI IŞIK

{ExperElite}

80+ Bronze
Pc uyku moduna gecti actim ve anakartta kirmizi ışık yandi (cpu isigi) oyuna girmeyi denedim ama ekranda uyari cikti yanlis hatirlamiyorsam system crashed gibi bir sey yaziyordu sebebi sıcaklikmidir intel stok fan kullaniyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pc uyku moduna gecti actim ve anakartta kirmizi ışık yandi (cpu isigi) oyuna girmeyi denedim ama ekranda uyari cikti yanlis hatirlamiyorsam system crashed gibi bir sey yaziyordu sebebi sıcaklikmidir intel stok fan kullaniyorum
Pc yi kapayip actim kirmizi isik yanmiyor ancak bu hata hala var

@Emmree

Ekler

• 20230322_221724.jpg
    20230322_221724.jpg
    2.8 MB · Hit: 40

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,076
İsim
Emre Zengin

@Emmree
Anti virüs programı falan var mı hocam?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,076
İsim
Emre Zengin

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,272
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,076
İsim
Emre Zengin
Hocam peki onerebileceginiz antivirus varmi cok sık oyunlara mod yukluyorum aradan viruslu olanlar cikiyor ne yapamma gerek
Kaspersky sanırım çok tavsiye ediliyor. Ben kendim senelerdir Windows Defender dışında başka anti virüs programı kullanmıyorum.

{ExperElite}

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaspersky sanırım çok tavsiye ediliyor. Ben kendim senelerdir Windows Defender dışında başka anti virüs programı kullanmıyorum.
Hocam bu gun yine uyku moduna gecti yine actim ve bu sefer arkadasimda oldugu gibi kirmizi isik ve sari isik yanip sonuyordu kirmizi isik daha uzun sure yanarken sari isik hizlica yani sonuyordu

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,076
İsim
Emre Zengin
Hocam bu gun yine uyku moduna gecti yine actim ve bu sefer arkadasimda oldugu gibi kirmizi isik ve sari isik yanip sonuyordu kirmizi isik daha uzun sure yanarken sari isik hizlica yani sonuyordu
Sistemin çalışmasını şuan etkiliyorlar mı hocam?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,466
Üyeler
168,943
Son üye
jeyav
Top Bottom