Çözüldü✓ Anakart kırmızı turuncu ışık

okkesmen

80+
Reaksiyon skoru
4
Expo açtıktan sonra görüntü gelmedi ve anakrtta turuncu kırmızı ışık yanıyor şu anda ne yapmam lazım? B650m gaming plus 7800x3d patriot viper veno

Expo açtıktan sonra görüntü gelmedi ve anakrtta turuncu kırmızı ışık yanıyor şu anda ne yapmam lazım? B650m gaming plus 7800x3d patriot viper veno
Aynı durum bendede vardı ben çözemedim henüz. Anakart pilini çıkarıp 1 dakika bekleyin sonra geri takınca açılıyor benim tahminim biosun güncel olmamasından benim olduğum bölgede sık sık elektrik kesintisi olduğu için yapmadım ama sizde öyle bir durum yoksa güncelleyip deneyin.

Aynı durum bendede vardı ben çözemedim henüz. Anakart pilini çıkarıp 1 dakika bekleyin sonra geri takınca açılıyor benim tahminim biosun güncel olmamasından benim olduğum bölgede sık sık elektrik kesintisi olduğu için yapmadım ama sizde öyle bir durum yoksa güncelleyip deneyin.
Biosu son sürüme güncelledim sonra bilgisayar açıldı,yeniden başlatıp biosa girdim expoyu açınca görüntü gelmedi bios pilini çıkarmaya uğraşıyorum şu anda ama msi olduğu için koruma kilidi var çıkartamıyorum

kasadaki bütün elektriği kesip kablo ve tuş dahil ana kartınızdaki cmos pinine iletken bir şeyle dokundurun ardından tekrar deneyin.

Biosu son sürüme güncelledim sonra bilgisayar açıldı,yeniden başlatıp biosa girdim expoyu açınca görüntü gelmedi bios pilini çıkarmaya uğraşıyorum şu anda ama msi olduğu için koruma kilidi var çıkartamıyorum
Hocam o zaman benim bilgim yok dediğim gibi ben çözümünü açmamakta buldum açık değil şuanda çözümünü de bulamadım

Açma tuşuna basılı tutarak bilgisayarı kapatmamda sorun yok değil mi?
genelde sorun olmaz :D kapatın fişi çekin kasanın tuşunu kapatın tornavida gibi iletken bir şeyle cmos pinlerine dokundurun.

işe yaradı çok çok teşekkür ederim
rica ederim aynı rami kullanıyorum ben bir sorun yaşamamıştım manual olarak deneme yanılma yolu ile de denenebilir ama bir tık bilgi istiyor.

Geri