Çözüldü✓ Anakart kondansatörü

Sorun yok diyorsun yani hocam anladım teşekkür ederim 🙏🏻
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Garantisi var ama Amerika menşei hocam. Türkiyede geçerli değilmiş malesef.
universal garanti sokmak zorundalar.garip bilmiyorum neyse problem değil gönlün rahat olsun

Kondansatörle alakası yok sıcaklığın.

Bi sorayım garanti olayını o zaman yine hocam.
bir sordurtun ama dediğim gibi takıldığın kısım ile sıcaklığın alakası yok ki bir arkadaşta beni doğruladı o yüzden gönlünüz rahat olsun garanti süreci şu yönden örnek vermek gerekirse apple ürünleri 1 yıl garantili universal tr de zorunlu olarak 2 yıl işlem görüyorlar ama dünyanın herhangi bir yerinden alınan apple cihazı tr de bakıma sokmak zorundalar çünkü universal garanti o nun gibi olabilirmi acaba diye demiştim hocam

bir sordurtun ama dediğim gibi takıldığın kısım ile sıcaklığın alakası yok ki bir arkadaşta beni doğruladı o yüzden gönlünüz rahat olsun garanti süreci şu yönden örnek vermek gerekirse apple ürünleri 1 yıl garantili universal tr de zorunlu olarak 2 yıl işlem görüyorlar ama dünyanın herhangi bir yerinden alınan apple cihazı tr de bakıma sokmak zorundalar çünkü universal garanti o nun gibi olabilirmi acaba diye demiştim hocam
Anladım bu olayı bi araştıracağım hocam. Dediğiniz gibi zaten sorun yoksa garantilikte bir şey yok ama yinede almak lazım haklısınız.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sıcaklığı kondansatör etkilemez hocam
Anladım hocam teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,445
Üyeler
197,469
Son üye
Sezaruss