Hocam alıcağınız işlemciye göre anakart alın. Önemine gelecek olursak bilgisayarın en önemli parçasıdır sağlam ve sıfır bir anakart alın. İşlemcinizi ve bütçenizi söylerseniz yardımcı oluruz.Arkadaşlar anakart alacağım ama ne alacağımı bilmiyorum ve önemini de bilmiyorum yardımcı olurmusunuz *
Hocam alıcağınız işlemciye göre anakart alın. Önemine gelecek olursak bilgisayarın en önemli parçasıdır sağlam ve sıfır bir anakart alın. İşlemcinizi ve bütçenizi söylerseniz yardımcı oluruz.
İ3 12100F işlemciişlemci nedir bütçe nedir?
İ3 12100F işlemci
Gigabyte H610M H DDR4 3200mhz(OC) M.2 1700p mATX Anakart
Gigabyte H610M H DDR4 3200mhz(OC) M.2 1700p mATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Anakart olarak intel işlemci olarak gigabyte h610m öneririm amd işlemci olarak msi b450-a pro max öneririm ikisinde fiyat performansArkadaşlar anakart alacağım ama ne alacağımı bilmiyorum ve önemini de bilmiyorum yardımcı olurmusunuz *
alınabilir tabii ki h610 anakartların çoğu aynı hangisi ucuzsa onu alın ama f/p olarak gigabyte iyidir üzmez yaniMSI PRO H610M-G Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart bu anakartı alsam inidirmde bir farkı varmı ?
MSI PRO H610M-G Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart bu anakartı alsam inidirmde bir farkı varmı ?
alabilirsiniz sıkıntı olmazMSI PRO H610M-G Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart bu anakartı alsam inidirmde bir farkı varmı ?