Neler Yeni

Anakart markaları performansı etkiler mi

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Ferhat Bilgi
Bir anakar alacağım örnek veriyorum a520 bu anakartın hangi markanın olduğunun bi önemi var mı performansa etkili midir misal msi ile asrock performans farkı yaratır mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiç bilgim yok bu konularda

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
Bir anakar alacağım örnek veriyorum a520 bu anakartın hangi markanın olduğunun bi önemi var mı performansa etkili midir misal msi ile asrock performans farkı yaratır mı
anakartın üzerinde birçok bileşen kullanılır. ÖRNEĞİN: Giriş seviye A520 asus msi gigabytge asrock anakartlar var diyelim. performans olarak neredeyse sıfıra yakın fark görürsün. ama anakartın üzerinde kullanılan bileşenlerin kaliteli olması sistemin uzun süre kararlı ve stabil kalmasına ve daha uzun ömürlü olmasını sağlar. yani performanstan ziyade uzun ömürlülük kolay bozulmama konusunda fark çıkar.

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Ferhat Bilgi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anakartın üzerinde birçok bileşen kullanılır. ÖRNEĞİN: Giriş seviye A520 asus msi gigabytge asrock anakartlar var diyelim. performans olarak neredeyse sıfıra yakın fark görürsün. ama anakartın üzerinde kullanılan bileşenlerin kaliteli olması sistemin uzun süre kararlı ve stabil kalmasına ve daha uzun ömürlü olmasını sağlar. yani performanstan ziyade uzun ömürlülük kolay bozulmama söz konusu olur.
Asrock iyi uzun ömürlü müdür peki

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
Asrock iyi uzun ömürlü müdür peki
uzun ömürlülük konusunda hiç kimse hiçbir markaya kefil olmamalı. neden diyeceksin aynı anakartı ben kullanırım 5 yıl banamısın demez başka birisi alır 1 yılda sorun çıkarmaya başlar. fakat bişr tüketici olarak anakart konusunda güvenilir marka olarak benim favori sıralamam.
asus, asrock, gigabyte, msi şeklinde gidiyor. yani asrock önceliklerim arasında.

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Ferhat Bilgi
uzun omurlu ama a520 alma b550 bak ascrok
Tamamdır teşekkürler öyle düşünüyorum zaten aklıma ilk a520 geldi diye yazdım

uzun ömürlülük konusunda hiç kimse hiçbir markaya kefil olmamalı. neden diyeceksin aynı anakartı ben kullanırım 5 yıl banamısın demez başka birisi alır 1 yılda sorun çıkarmaya başlar. fakat bişr tüketici olarak anakart konusunda güvenilir marka olarak benim sıralamam.
asus, asrock, gigabyte, msi şeklinde gidiyor. yani asrock önceliklerim arasında.
Tamamdır teşekkürler asrock alacağım

hikoo

80+ Bronze
Bazi anakart markalarinin bioslari da cok degisken. Mesela biostar'in bios ekrani fena kotu bana gore.

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Ferhat Bilgi
Bazi anakart markalarinin bioslari da cok degisken. Mesela biostar'in bios ekrani fena kotu bana gore.
Bu bios ayarlarını neye göre yapacağım ben asrock b550m anakart alacağım da

İşlemci de r5 5600

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord