Anakart montajı

Onur Koç

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
348
ben olsam a320 anakart almazdım en ucuz a320 ile en ucuz b450 arası 100₺ fark var bence b450 alıp 3.nesil ryzen ve bir ihtimal 4.nesil ryzen kullanmak daha iyi olur(kasa ile anakart uyumlu olur)
bütçem çok sınırlı 12 taksit ile almayı planlıyorum zaten :D r3 1200af ile r7 240 kullanıcam overclocka ihtiyacım olmayacak ve bu sene 11e geçeceğim için upgrade etmeme de ihtiyaç kalmayacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hdd sıkıntı çıkarmaz değil mi? hayatımda ilk defa bilgisayar montajı yapıcam daha önce ekran kartı ve ram montajladım ama güç kaynağı kablolarıın takmak karışık gibi ben de bilgisayar müh. istediğim için montajı başkasının yapmasını istemiyorum

bir sorum daha olacak ben bu sisteme format atıcam w7 mi yüklemeliyim w10 mu ve bu işletim sistemlerini nerden bulabilirim nasıl format flashı haline getirebilirim 64 bit olsun istiyorum

bütçem çok sınırlı 12 taksit ile almayı planlıyorum zaten :D r3 1200af ile r7 240 kullanıcam overclocka ihtiyacım olmayacak ve bu sene 11e geçeceğim için upgrade etmeme de ihtiyaç kalmayacak

HDD sıkıntı çıkarmaz değil mi? hayatımda ilk defa bilgisayar montajı yapıcam daha önce ekran kartı ve RAM montajladım ama güç kaynağı kablolarıın takmak karışık gibi ben de bilgisayar müh. istediğim için montajı başkasının yapmasını istemiyorum

bir sorum daha olacak ben bu sisteme format atıcam w7 mi yüklemeliyim w10 mu ve bu işletim sistemlerini nerden bulabilirim nasıl format flashı haline getirebilirim 64 bit olsun istiyorum
kesinlikle w10 yükle microsoft un sitesinde rar ı var hdd idare eder ama bence ssd al (hdd sata mı ide mi ide ise yeni bir hdd alman gerekebilir)

kesinlikle w10 yükle microsoft un sitesinde rar ı var HDD idare eder ama bence SSD al (HDD sata mı ide mi ide ise yeni bir HDD alman gerekebilir)
kablosu normal sata kablosu gibi gördüm diye hatırlıyorum SSD için bütcem yok açıkçası kargosunun bile bedava olmasıın bekliyorum teknobiyotikten alıcam
microsoftun sitesindeki rarı direk flasha mı atıcam yani?

kablosu normal sata kablosu gibi gördüm diye hatırlıyorum SSD için bütcem yok açıkçası kargosunun bile bedava olmasıın bekliyorum teknobiyotikten alıcam
microsoftun sitesindeki rarı direk flasha mı atıcam yani?
rufus programını kullanarak rar ı usb ye yakacaksın (internette bir sürü rehberi var)

tesekkür ederim 8gb flash yeterli mi?

cok tesekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,186,890
Üyeler
188,335
Son üye
WrittenStone