Hangi işlemci ile kullanacağını da söyleseydin keşke...
B450M DS3H var, veya sen bulduğun başka anakartları bana atabilirsin, alınır mı alınmaz mı söylerim.r5 3500x
rx570 nitro+
B450M DS3H var, veya sen bulduğun başka anakartları bana atabilirsin, alınır mı alınmaz mı söylerim.
![]()
Gigabyte B450M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B450M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatlarını Akakçe ile takip et! Gigabyte B450M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
2 slotluyu boş ver, bütçeyi biraz yükseltirsen B450 Gaming X öneririm, ARGB girişi var 2 tane, bu bütçede biraz zor ARGB girişli AM4 soketli anakartaynı kritellere uygun 2 ram slotlu bildiğn varsa atabilir misin sana zahmet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
4 ram slotlu mu 2 ram slotlu mu almalıyım karar veremedim 16 gb ram takacağım 8x2 ilerde bi 8x2 daha takarım diye düşündüm acaba gerek var mı
Amacın sadece oyun ise 16gb ram ile 32 gb ram arasında bir farklılık görmeyeceksin:aynı kritellere uygun 2 ram slotlu bildiğn varsa atabilir misin sana zahmet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
4 ram slotlu mu 2 ram slotlu mu almalıyım karar veremedim 16 gb ram takacağım 8x2 ilerde bi 8x2 daha takarım diye düşündüm acaba gerek var mı