Anakart önerisi

MertEfe

80+
Reaksiyon skoru
38
Hepinize merhaba arkadaslar suanki kullandığım sistemi değiştirmek güçlendirmek istiyorum hdd ve ssd m var onlar harici herseyi değiştirmek istiyorum kasa olarak gamepower warcry islemci olarak ryzen 5 3600x ve ram olarak corsair vengeance pro rgb 8*2gb cl16 3200mhz ram psu olarak sharkoon 650w 80+ düşünüyorum ancak anakart olarak çok kararsızım b450m bir anakart düşünüyorum şimdi ana soruma gelecek olursak b450 olarak en kaliteli en fp olan anakart hangisidir ve topladığım sistem sizce nasıl degismem gereken parca varmi

Bütçe ? 3600x almadıysan 3600 alabilirsin yanına ekstra soğutucu alıp geçebilirsin.

Hepinize merhaba arkadaslar suanki kullandığım sistemi değiştirmek güçlendirmek istiyorum HDD ve ssd m var onlar harici herseyi değiştirmek istiyorum kasa olarak gamepower warcry islemci olarak ryzen 5 3600x ve ram olarak corsair vengeance pro RGB 8*2gb cl16 3200mhz ram PSU olarak sharkoon 650w 80+ düşünüyorum ancak anakart olarak çok kararsızım b450m bir anakart düşünüyorum şimdi ana soruma gelecek olursak b450 olarak en kaliteli en fp olan anakart hangisidir ve topladığım sistem sizce nasıl degismem gereken parca varmi
Bütçe?

Gigabyte x570 elite
Asus prime x570 pro

perfect durum

asus rog strix x570 e
Gigabyte x570 master veya ultra

Hepinize merhaba arkadaslar suanki kullandığım sistemi değiştirmek güçlendirmek istiyorum HDD ve ssd m var onlar harici herseyi değiştirmek istiyorum kasa olarak gamepower warcry islemci olarak ryzen 5 3600x ve ram olarak corsair vengeance pro RGB 8*2gb cl16 3200mhz ram PSU olarak sharkoon 650w 80+ düşünüyorum ancak anakart olarak çok kararsızım b450m bir anakart düşünüyorum şimdi ana soruma gelecek olursak b450 olarak en kaliteli en fp olan anakart hangisidir ve topladığım sistem sizce nasıl degismem gereken parca varmi
kasayı bence gamepower yerine cooler master yada corsair al

3600x yerine 3600 ve t6 ultra alabilirsiniz. Görünüş sizin için önemli değilse gamepower warcry almayın. Ayrıca bütçe? Bide anakart konusunda @crazyreign
Halleder
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca yine görünüş senin için önemli değilse rami RGB almana gerek yok.

@crazyreign hocam anakartlardan cok anlar bi baksin derim

B550 bakabilirsin.

La anakart için bütçe söylenmemiş, söylense önereceğim :D.

Geri