Anakart Önerisi

Croash

80+
Reaksiyon skoru
29
Dostlar maksimum 950 TL bütçem var.Ryzen 5 3600 ile kullanacağım yani AM4 soket..Aklımda 2 seçenek var birisi MSI B450 GAMING PLUS MAX diğeri ise GIGABYTE B450 AORUS ELITE.Bu ikisinden hangisi veya varsa daha iyi bir öneriniz yorumlarınızı bekliyorum.
Not : Tomahawk max önermeyin bütçem el vermiyor.

Ben olsam gigabyte alirdim

Asus b450 dragon alabilirsin.

Dostlar maksimum 950 TL bütçem var.Ryzen 5 3600 ile kullanacağım yani AM4 soket..Aklımda 2 seçenek var birisi MSI B450 GAMING PLUS MAX diğeri ise Gigabyte B450 AORUS ELITE.Bu ikisinden hangisi veya varsa daha iyi bir öneriniz yorumlarınızı bekliyorum.
Not : Tomahawk max önermeyin bütçem el vermiyor.
Gigabyte'ın anakart konusunda MSI'dan daha başarılı olduğunu düşünüyorum. Gigabyte tercih edebilirsiniz.
Post automatically merged:

Gerçekten güzel bir kart ama fiyatı yüksek bence alternatif olarak bu da alınabilir.

Gigabyte'ın anakart konusunda MSI'dan daha başarılı olduğunu düşünüyorum. Gigabyte tercih edebilirsiniz.
Post automatically merged:

Gerçekten güzel bir kart ama fiyatı yüksek bence alternatif olarak bu da alınabilir.

950 TL ye kadar bütçem var onun yerine bunu da alabilirim : https://www.vatanbilgisayar.com/gig...ket-am4-ddr4-3200-mhz-oc-usb-3-1-anakart.html

Asla alınmayacak bir anakart. Mosfet soğutucusu bile yok en azından b450m s2h de var ve adamın bütçesi 950tl niye onu önerdin ki.
Ben bütçesine bakarak önermiştim uygun olduğu için dikkat etmemişim.

Geri