Anakart pin-psu pin

LastShot

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,292
Arkadaşlar cooler master mb511 kasasındaki 650w 80+ psusu ile
Msi b450m-pro vdh max anakartındaki pin sayıları uyuşuyor mudur?
Bir yazı okudum da bunun hakkında sorum umarım anlaşılmıştır.

Hangi pinlerden bahsediyorsun bilmiyorum ama hepsi uyuşuyor zaten :)

Hocam 8+4 8+6 8+8 falan yazıyordu.Yani eşit sayıda olmasalar da sistem çalışır fakat yük bindiğinde reset atar falan yazıyordu okudugum yazıda :)
Hangi pinlerden bahsediyorsun bilmiyorum ama hepsi uyuşuyor zaten :)

Hocam 8+4 8+6 8+8 falan yazıyordu.Yani eşit sayıda olmasalar da sistem çalışır fakat yük bindiğinde reset atar falan yazıyordu okudugum yazıda :)
Hangi pinler. Şimdi anakartın ana güç bağlantısı var (24 pin), işlemci güç bağlantısı var, 4 ya da 8 pin. Okuduğun yazıyı atabilir misin ?

Hangi pinler. Şimdi anakartın ana güç bağlantısı var (24 pin), işlemci güç bağlantısı var, 4 ya da 8 pin. Okuduğun yazıyı atabilir misin ?
Hocam o yazıyı arıyorum ben de bulursam hemen atacağım :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buldum hocam

Ekler

• Ekran Görüntüsü (26).webp
    Ekran Görüntüsü (26).webp
    68.6 KB · Hit: 66
Yüksek segmentteki anakartlar 8 pin yerine daha fazla güç girişine ihtiyaç duyabiliyor. Onlar için yapılmış bir uyarı, senin alacağın B450 anakartta 8 pin var zaten, endişelenmeni gerektiren bir durum yok yani :)

Yüksek segmentteki anakartlar 8 pin yerine daha fazla güç girişine ihtiyaç duyabiliyor. Onlar için yapılmış bir uyarı, senin alacağın B450 anakartta 8 pin var zaten, endişelenmeni gerektiren bir durum yok yani :)
Çok teşekkür ederim :)

Geri