temizlemeye bak.işlemci taktığında çalışırsa ucuz kurtarmışsın demektir . sıkıntılı bir durum.
akıllarda tek bir soru bu nasıl olduMerhaba arkadaşlar bu şekilde anakart pinlerine macun bulaştı herhangi bir sorun teşkil ediyor mu acaba ANAKART MODEL MSI B550 TOMAHAWKAlıntıyı görüntüle
kutsal iğne ileNasıl temizleyebilirim acaba pinler çok küçük
o kadarda bişey olmaz ya alkol ve pamuklu çubukla temizlersin rahat korkmana gerek yokCiddi misiniz hocam korkutmayın beni daha yeni aldım sistemi
Peki tam temizleyemezsem işlemci de performans kaybı felan yapar mı korkuyorum da pinleri yamultmam herhaldeo kadarda bişey olmaz ya alkol ve pamuklu çubukla temizlersin rahat korkmana gerek yok
Hocam size şöyle anlatayım pinler işlemciye güç verir işlemci aldığı güçle çalışır, bazen 10 pin olmasa da çalışır. Şansa bağlı. Ama temizleyin yada servise yollayın.Ciddi misiniz hocam korkutmayın beni daha yeni aldım sistemi
abanmadan dokundurarak yap başta kuru kuru dene kabasını al sonra alkolle temizle yavaş ol bastırma hassaslar ama saç gibi incecik değiller o kadar korkmanıza gerek yok ben eski sistemimin bikaç pinini düzeltip çalıştırmıştımPeki tam temizleyemezsem işlemci de performans kaybı felan yapar mı korkuyorum da pinleri yamultmam herhalde