Tmamdir hocam sağolasınAsus'un sitesinden anakart bölümünden uyumluluğa bakarsan görebilirsin hocam. Tabii orda olmayan ramler uyumlu olmadığını göstermiyor. Sadece uyumlu ramler test edilmiş ve stabil çalıştığını gösteriyor.
Hocam baktimda anakart kısmında uyumlu ramleri yazan yeri bulamadım biliyorsanız linki atarsanız çok iyi olurAsus'un sitesinden anakart bölümünden uyumluluğa bakarsan görebilirsin hocam. Tabii orda olmayan ramler uyumlu olmadığını göstermiyor. Sadece uyumlu ramler test edilmiş ve stabil çalıştığını gösteriyor.
Hocam baktimda anakart kısmında uyumlu ramleri yazan yeri bulamadım biliyorsanız linki atarsanız çok iyi olur![]()
Aynı anakart ve ram'i kullanıyorum bende herhangi bir sıkıntı yokPatriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30 PVV516G60C30 DDR5 Ve Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart birlikte kullanan var mı herhangi bir uyumuzluk olur mu tesekurler
Eyvallah hocamPRIME B650M-K|Anakart|ASUS Türkiye
PRIME B650M-K is equipped with outstanding features, including 6-layer PCB design, DDR5, PCIe 5.0 M.2 support, Realtek 2.5Gb Ethernet, USB 3.2 Gen 2 ports, front USB 3.2 Gen 1 Type-C®, BIOS FlashBack™, VGA/HDMI™, Addressable Gen 2 headers, Aura RGB header, Aura Sync, Q-LED Core, ASUS OptiMem II...www.asus.com
CL değeri 30 olani mı kullanirsun hocam ayrıca GPU vs CPU ne varAynı anakart ve ram'i kullanıyorum bende herhangi bir sıkıntı yok
İlk defa dizmeyi düşünüyorum ondan soruyorumAynı anakart ve ram'i kullanıyorum bende herhangi bir sıkıntı yok
kankam arkadaşa topladığımız sistemde aynı ikili var hiçbir sorun yok 16-16 olarak takılı 2 slot expo da çalısıyor rahatlıkla kullanabilirsin 7500F 5070 i varPatriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30 PVV516G60C30 DDR5 Ve Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart birlikte kullanan var mı herhangi bir uyumuzluk olur mu tesekurler
Tamamdır reis eyvallahkankam arkadaşa topladığımız sistemde aynı ikili var hiçbir sorun yok 16-16 olarak takılı 2 slot expo da çalısıyor rahatlıkla kullanabilirsin 7500F 5070 i var