Anakart ram uyumu nasıl

H2hakan

80+
Reaksiyon skoru
13
Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30 PVV516G60C30 DDR5 Ve Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart birlikte kullanan var mı herhangi bir uyumuzluk olur mu tesekurler

Asus'un sitesinden anakart bölümünden uyumluluğa bakarsan görebilirsin hocam. Tabii orda olmayan ramler uyumlu olmadığını göstermiyor. Sadece uyumlu ramler test edilmiş ve stabil çalıştığını gösteriyor.

Asus'un sitesinden anakart bölümünden uyumluluğa bakarsan görebilirsin hocam. Tabii orda olmayan ramler uyumlu olmadığını göstermiyor. Sadece uyumlu ramler test edilmiş ve stabil çalıştığını gösteriyor.
Tmamdir hocam sağolasın

Hocam baktimda anakart kısmında uyumlu ramleri yazan yeri bulamadım biliyorsanız linki atarsanız çok iyi olur :)

Hocam baktimda anakart kısmında uyumlu ramleri yazan yeri bulamadım biliyorsanız linki atarsanız çok iyi olur :)

Eyvallah hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı anakart ve ram'i kullanıyorum bende herhangi bir sıkıntı yok
CL değeri 30 olani mı kullanirsun hocam ayrıca GPU vs CPU ne var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı anakart ve ram'i kullanıyorum bende herhangi bir sıkıntı yok
İlk defa dizmeyi düşünüyorum ondan soruyorum

Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30 PVV516G60C30 DDR5 Ve Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart birlikte kullanan var mı herhangi bir uyumuzluk olur mu tesekurler
kankam arkadaşa topladığımız sistemde aynı ikili var hiçbir sorun yok 16-16 olarak takılı 2 slot expo da çalısıyor rahatlıkla kullanabilirsin 7500F 5070 i var

Geri