Neler Yeni

Anakart ram ve işlemci uyumluluğu

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Şaban kara

Bu parçalar birbirine uyumlu mu? Uyumlu olmayan bir parça varsa hangisi acaba?

(bize bu anakart ve ram uyumlu değil expo ram alacaksınız dediler .

Severus21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Sefer
Evet aga ram intel xmp destekliyor. Bunu alma. Alırsan stok hızlarda kullanırsın rami. Hız aşırtma yapamazsın. Amd expo destekli bir ram lazım sana.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Şaban kara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Talip Engür

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Onur
Evet aga ram intel xmp destekliyor. Bunu alma. Alırsan stok hızlarda kullanırsın rami. Hız aşırtma yapamazsın. Amd expo destekli bir ram lazım sana.
xmp çoğu anakartta var, yanlış bilgi verme. XMP olan her anakartta kendi değerinde kullanabilirsin.

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Onur
ben bir soru sorayım Ram in amd desteği olmamasının amd sistemde bir dezavantajı olur mu
Olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakart xmp desteklemiyor. Bunda yok stok ayarda kaç mhz çalışır bilmem kanks
Keşke attığı linke baksaydın. Anakart destek listesinde var XMP. Bunları geçtim o RAM o parayı hak etmiyor. Kimse söylememiş.

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Yunus Emre Uzun
xmp çoğu anakartta var, yanlış bilgi verme. XMP olan her anakartta kendi değerinde kullanabilirsin.
ben bir soru sorayım Ram in amd desteği olmamasının amd sistemde bir dezavantajı olur mu
Arkadaşın bilgisi yanlış hocam devil hocam doğru söylüyor bu ram bir sıkıntı yaratmaz ama bana gereksiz pahalı geldi burdan bütçeyi azaltıp patriot seçilebilir artan bütçe işlemci ve ekran kartına yatırım yapılabilir anakartta ben olsam b650 tercih ederdim

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Talip Engür
Arkadaşın bilgisi yanlış hocam devil hocam doğru söylüyor bu ram bir sıkıntı yaratmaz ama bana gereksiz pahalı geldi burdan bütçeyi azaltıp patriot seçilebilir artan bütçe işlemci ve ekran kartına yatırım yapılabilir anakartta ben olsam b650 tercih ederdim
Bende patriot önerdim 1.5k daha ucuz :) ordan kalan parayı anakart a aktarıp B650 anakart alınabilinir

Top Bottom