Öneri Anakart stokları neden yok?

loewry

80+ Silver
Reaksiyon skoru
967
B850 anakart arıyorum fakat istediğim çoğu model stoklarda yok. Olsada pahalı olması gerektiğinden? Stoklar yenilenir mi?

Nereden ve ne zaman? Aorusta o fiyatlarda geziyor stoğa gelse alıcam, ben aoruscuyum
Hocam 2 3 ay oldu vatandan aldım aralarında çok fark yok sadece msı 4 slot ve 2 slotu gen 5 o güzel

Aorusun vrm performansı daha iyi o yüzden aorus tercihim
Buna bakmanı tavsiye ederim faz olarak 1 tane fazla ama kalitelerini bilmiyorum brn performanslwrına bakıp aldım

Buna bakmanı tavsiye ederim faz olarak 1 tane fazla ama kalitelerini bilmiyorum brn performanslwrına bakıp aldım
Olabilir hocam stok yok aorusta zaten msi tarafınada kayabilirim veya b850m plus tuf var asusun oda sağlam duruyor

Olabilir hocam stok yok aorusta zaten msi tarafınada kayabilirim veya b850m plus tuf var asusun oda sağlam duruyor
Hocam valla yazılımında eorun vardı tomahawkların ama düzelttiler yani attığım listeye bakın performanstta çoğu x870 le aynı veya geçiyor

Hocam valla yazılımında eorun vardı tomahawkların ama düzelttiler yani attığım listeye bakın performanstta çoğu x870 le aynı veya geçiyor
Teşekkür ederim bilgilendirme için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,507
Üyeler
183,440
Son üye
zfrbbcn
Geri