Neler Yeni

Anakart tamir edebilen yerler

Egecmrt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ege cömert
Vatan bilgisayardan almış olduğum asus prime x670-p wifi anakartı vatan bilgisayardan aldım aldıktan 3 gün sonra anca kurabildim sistemi sitemi startı veriyorum ama kart açılmıyor 3.günü ürünü vatan bilgisayara götürdüm ve ürünün arka tarafında çizik olduğunu ve veri yollarının kopmuş olduğunu bana söylemiş bulunuyorlar ürün kullanıcısı hatası diyip garantiye sokmuyorlar 11.500 e yakın tamir fiyatı dediler ürünün sıfırı ile aynı fiyatı söyledir bana hem vatan bilgisayar ne şekilde işlem gerçekleştirebileciğimi hemde ürünü nereden tamir ettirebileciğimi söylermisiniz anakart tamiri yapan yer İstanbul Avrupa yakasında olursa daha iyi olur

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
Vatan bilgisayar tarafından asus servisine gitti diye biliyorum
Böyle bir bilgiye sahipseniz neden vatan bilgisayarı kötülüyor gibi yazıyorsunuz ki

Konuya dönersek de öncelikle hatanın ne olduğu bilgisini alıp bunu bilgisayarcıların numaralarını arayarak bu işi yapabilir misiniz ve ne kadara yapabilirsiniz diye sorun basit bir bios için bile 200-1000 arasında değişen fiyatlar aldım

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Volkan
Vatan bilgisayardan almış olduğum asus prime x670-p wifi anakartı vatan bilgisayardan aldım aldıktan 3 gün sonra anca kurabildim sistemi sitemi startı veriyorum ama kart açılmıyor 3.günü ürünü vatan bilgisayara götürdüm ve ürünün arka tarafında çizik olduğunu ve veri yollarının kopmuş olduğunu bana söylemiş bulunuyorlar ürün kullanıcısı hatası diyip garantiye sokmuyorlar 11.500 e yakın tamir fiyatı dediler ürünün sıfırı ile aynı fiyatı söyledir bana hem vatan bilgisayar ne şekilde işlem gerçekleştirebileciğimi hemde ürünü nereden tamir ettirebileciğimi söylermisiniz anakart tamiri yapan yer İstanbul Avrupa yakasında olursa daha iyi olur
arkası kopuk şekilde ürün hatalı geleceğini sanmam siz takarken yapmış olabilirsiniz bildiğim @ensabilgisayar var ona yollayın

Egecmrt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ege cömert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Böyle bir bilgiye sahipseniz neden vatan bilgisayarı kötülüyor gibi yazıyorsunuz ki

Konuya dönersek de öncelikle hatanın ne olduğu bilgisini alıp bunu bilgisayarcıların numaralarını arayarak bu işi yapabilir misiniz ve ne kadara yapabilirsiniz diye sorun basit bir bios için bile 200-1000 arasında değişen fiyatlar aldım
Amacım vatan bilgisayarın servisin yaptığı hem ayıbı açıklamak hemde kendi sıkıntımı çözmek bu benim vatan bilgisayar servisinde yaşadığım 2.anakart problemi maalesefki gene aynı sıkıntıdan dolayı başka bir marka anakartı mı götürüyorum ve bana işlemci yuvasının kırık olduğunu söylüyorlar ve bu benim 1sene içinde topladıpım 3.pc diğer anakart larda asus tan rog maximus z790 hero btf intel anakart var 2 tane aynı sistemden topladım, servis konusuna gelicek olursak ipad klavyemi servise bırakıyorum bazen çalışmadığı için ürünüm bana geldiği zaman üstündeki kumaşta deformeler yırtıklar ve artık hiç çalışmıyordu şunuda belirtiyorum ki klavyenin üstünde kahve lekesi vardı bu yüzen bu benim vatan servisinde yaşadığım ilk olay değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkası kopuk şekilde ürün hatalı geleceğini sanmam siz takarken yapmış olabilirsiniz bildiğim @ensabilgisayar var ona yollayın
Arkası kopuk değil anakartın arka tarafında işlemci yuvasının orada çizim olduğu söyleniyor

Top Bottom