Neler Yeni

VATAN COMPUTER REZALETİ RTX 3070 SİSTEM YAŞANAN OLAYLAR

naprosky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Alper Erkartal
Hocam aslında hiç servislik bir durum yok bu montaj sonucunda oluşan bir hata gibi görünüyor. Vatan Bilgisayar uğraşmıyor ne olursa servise yolluyor. Vatan Bilgisayarı'ın sana verdiği kağıtda alt kısımda ürünün görünüm kısmı veya üstte müşteri beyanı diye bir yer olması lazım orada pinleri yamuk veya ezik şekilde teslim edildiği yazıyor mu? Veya kesinlikle değişim istediğini yazdılar mı?
Hayiŕ yazmadilar servis raporunu göremeden bi işlem yapamayız diyolar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tüketici heyetine başvurdum. Benden herhangi bir para çıkmadı.
Sürec ne kadar surdu

Viper35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
usame şahan
Keşke yazdırsaydınız. Yazmak zorundalar bu ay benim de Pendik Vatan Bilgisayar şubesiyle ilgili bi sorunum oldu. Biraz uyuzlar çok kibar davranırsan pek takmayabilirler. Panel ve monitör çerçevesi arasında açıklık vardı aradan ışık bile görünüyordu. Müşteri beyanına benim istediğim şeyleri yazdılar Görünüm kısmına ise Panel ve çerçeve arasında hafif esneme var aksesuarlar eksiksiz ve sorunsuz gibi bir şey yazmışlardı. Yazmasalar da pek sorun değil çünkü fotoğrafını çekmiştir. Verdikleri kağıtda servis numarası yazar Vatan Bilgisayar servis sorgulamasından servis durumuna bak servise gittiği zaman Vatan Bilgisayarı ara hangi servise gittiğini sor genelde pazartesi günü gönderiyorlar haftada 1 gün. Başta söylemek istemeyecekler ama ısrar et öğren hangi servise gittiğini. Servisi ara durumu anlat ve kesinlikle para iadesi ve tamir istemediğini değişim istediğini söyle not alsınlar. Muhtemelen servis kullanıcı hatası diyerek Vatan Bilgisayara geri gönderir. Sana verdikleri formda "Bu form ürünü eksiksiz ve hasarsız olarak teslim aldığınız anlamına gelmektedir. İmzalamadan önce cihazı ve ek parçaları kontrol ediniz." şeklinde bir madde var. Teslim alırken aç kutuyu bak tamir olmuş mu falan diye. Sonra yetkili kişiyle sorunu çözmeye çalış. En son sorunu çözemezseniz THH'ne başvuracağını söylersin %100 kazanırsın fakat süreç yaklaşık 5-6 ay kadar sürebilir. Canını sıkma 5 6 ay bedavadan kullanmış olursun.

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Adem
Dostum noktalama işaretlerinin varlığından haberin var mı?

naprosky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Alper Erkartal
Ben 3'te 1'ini okuduktan sonra bıraktım. Adamın umrunda olmayan şey için ben neden kasıyım, anlamaya çalışıyım.
Dostum takıldığın şey gercekten bu mu ?
Burda sinir ve stresle bir şey yazıyoruz, imla hataları olabilir gayet doğal bir şey bomboş yorum yapmışsın.

Zeth

80+ Bronze
Benzer bir durum yaşadım ve thh'ye başvurdum 4. aya girdik şu an uğraşıyorum hala rezil bir firma

ottoyusuf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
YUSUF GÜL
Top Bottom