Anakart Tavsiyeleriniz Nelerdir?

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
2,814
Bütçe
500
Arkadaşlar normalde Gigabyte B450M S2H almıştım fakat Hepsiburada'nın kendi sattığı anakart bozuk olduğu için(kart'a hiç bir şekilde güç gelmiyor, her türlü yöntemi denedim ve kesin olarak bozuk) iadeye gönderdim onay bekliyorum. Bu bütçeye alınabilecek en iyi anakart B450M S2H mı yoksa daha iyisi veya dengi var mı?

B450M S2H al yeniden bence.
Mosfet soğutması ile kendini çok öne çıkaran bir anakart.

B450M S2H al yeniden bence.
Mosfet soğutması ile kendini çok öne çıkaran bir anakart.
Peki nereden almamı önerirsiniz? Hepsiburada'ya gram güvenim kalmadı açıkçası, bu durum canımı çok sıktı.

Peki nereden almamı önerirsiniz? Hepsiburada'ya gram güvenim kalmadı açıkçası, bu durum canımı çok sıktı.
ben hepsiburadadan onlarca ürün aldım şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım arada sırada olur böyle şeyler yani tamamen bırakmana gerek yok :)

Dostum nerden alırsan al hepsi aynı fabrikada üretiliyor. Hepsiburada için ayrı bir fabrikaları yok yani ürün aynı ürün 😄
Önemli olan müşteri hizmetlerinin sorununu çözmesi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

abi sence benim anakart nasıl?
Çok iyi sayılmaz. B450M S2H daha iyi.

Dostum nerden alırsan al hepsi aynı fabrikada üretiliyor. Hepsiburada için ayrı bir fabrikaları yok yani ürün aynı ürün 😄
Önemli olan müşteri hizmetlerinin sorununu çözmesi.
Umarım sıkıntısız para iadesi yaparlar, yoksa işimiz yaş.
1632852629252.png

Geri